kadesa Nirvana Kayıtlı Üye 21 Aralık 2009 25.770 28.933 798 29 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #21 office .!.: Biz aldık.. içimizden gelerek aldık, bir sorun olmadı Genişletmek için tıkla... bana da alsaydın ya bi tane hain kadın bu arada sabah sendikadan yeni yıl hediyesi geldi,bir ajanda ve bir kalem.bunun ne gibi bir mahsuru varmış acaba?
office .!.: Biz aldık.. içimizden gelerek aldık, bir sorun olmadı Genişletmek için tıkla... bana da alsaydın ya bi tane hain kadın bu arada sabah sendikadan yeni yıl hediyesi geldi,bir ajanda ve bir kalem.bunun ne gibi bir mahsuru varmış acaba?
office Ben sizden değilim... Pro Üye 9 Eylül 2007 21.429 66.418 1.123 29 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #22 kadesa .!.: bana da alsaydın ya bi tane hain kadın bu arada sabah sendikadan yeni yıl hediyesi geldi,bir ajanda ve bir kalem.bunun ne gibi bir mahsuru varmış acaba? Genişletmek için tıkla... sen kalplerin öğretmenisin alırım tabisi
kadesa .!.: bana da alsaydın ya bi tane hain kadın bu arada sabah sendikadan yeni yıl hediyesi geldi,bir ajanda ve bir kalem.bunun ne gibi bir mahsuru varmış acaba? Genişletmek için tıkla... sen kalplerin öğretmenisin alırım tabisi
Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.825 898 29 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #23 kadesa .!.: bana da alsaydın ya bi tane hain kadın bu arada sabah sendikadan yeni yıl hediyesi geldi,bir ajanda ve bir kalem.bunun ne gibi bir mahsuru varmış acaba? Genişletmek için tıkla... diğer meb konusuna da yazdım kendiyle çelişik bunlar
kadesa .!.: bana da alsaydın ya bi tane hain kadın bu arada sabah sendikadan yeni yıl hediyesi geldi,bir ajanda ve bir kalem.bunun ne gibi bir mahsuru varmış acaba? Genişletmek için tıkla... diğer meb konusuna da yazdım kendiyle çelişik bunlar
Yagmurun_kizi Çocuklarım benim herşeyim... Kayıtlı Üye 11 Aralık 2015 6.602 8.284 148 29 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #24 MilletVekillerin zengin is adamlarından hediye almaları normal. Öğrencilerin öğretmenlerine almalarımi tuhaf peh. Seve seve öğretmenimize alıyoruz valla.
MilletVekillerin zengin is adamlarından hediye almaları normal. Öğrencilerin öğretmenlerine almalarımi tuhaf peh. Seve seve öğretmenimize alıyoruz valla.