İlköğretim Yorum ve Soruları Öğretmenlere müjde!

siz anne olarak evladınızın başarılı olmasını istiyorsunuz ki gayet normal bir duygu, sizi çok iyi anlıyorum.

ancak evlatlarımızı, öğrencilerimizi de küçümsememek lazım, 3.sınıf için ağır olduğunu düşünebiliyoruz; ancak aslında o kadar da ağır değil, bütün öğrencilerimiz zehir gibi maşallah. yeter ki içlerindeki cevherleri değerlendirebilirelim.

başarılar diliyorum evladınıza, bu şekilde sınavda öğrendiği şeyleri asla unutmayacaktır.

bu hangı ögretmen olursa olsun,ilkögretım icin gecerlı ama bu sözüm, ögrencı ne kadar yuksek not alırsa öğretmen o kadar basarılı hısseder kendını.. zevkıne puan kırmaz.. daha ücüncü sınıfız.. zamanla hersey cok daha guzel olacaktır annesi..
sizin yapacagınız en güzel sey,onun bol bol kıtap okumasını saglamaktır.. kıtap okudukca algılama hucrelerı yenılenecek ve daha basarılı olacaktır. ufak ayrıntıları buyutmeyın..

ben zaten büyütmüyorum bunlar kafamda takılan şeylerdi CADIARZU oğlum gayet basarılı sınavlarından daha bugüne kadar 90 dan asagı almadı :dance: matematik dersi çok iyi kitapta tabiki okuyor ben fazla sıkmayan ama detaylara önem veren bir anneyim sanırım bizdeki sorun öğretmenimizin kötü olduğunda söylemesi iyi olduğunda hiçbir şey yapmaması buda sevk denen bişey bırakmıyor cocuklarda belki biraz kafaya taktığım için bunları daha fazla incelemeye basladım herseyi tekrar tesekkür ederim hepinize

1 yılın kararını 1 saatte verip gidiyorlar.Ne öğrencilerin ne de öğretmenin içinde bulunduğu şartları bilmeden.Bir sürü gereksiz evrak var istenen.Çok saçma geliyor bana teftiş.

tesekkür ederim oğlum 3.sınıfta ve sınavda cıkan sorulara verdiği yanıtlar bize doğru geliyor ama öğretmenimiz ısrar ediyor sizlere danışmak istedim

1)kızılırmak kelimesinin hecelemesi oğlumun yanıtı:kı-zıl-ır-mak öğretmenin :kı-zı-lır-mak
2)üzgün kelimesinin zıttı : oğlum mutlu yazdı öğretmenimiz sevinçli dedi halbuki sevinçli ve mutlu esanlamlıdır bildiğim kadarıyla

çocuğunuzun verdiği yanıt doğrudur, üzgün kelimesinin zıttı mutlu-sevinçli olabilir, hangisine yazarsa yazsın puan verilmelidir:nazar:

yazılanları okuduğum kadarıyla başarılı bir oğlunuz var, düşünce algılama gücü de gayet güzel,

atasözü ile ilgili soruda, sorun öğrenciye yöneltilen soruda, anlam kargaşası var, soru açık değil, şıklar benzer, bence üzmeyin kendinizi, 5.sınıfa da yöneltilse bu soru sınıf çelişkiyi düşer
sevgilera.s. başarılar:hooray:

kızılırmak bılesık bır kelımedır.. bunun icin hecelerıne bölerken, KI-ZI-LIR-MAK doğru bölme seklı..

mutlunun zıttı mutsuzdur...üzüntülü-sevincli

öğretmenim kızılırmağın hecelere doğru ayrılış biçimi: kı-zıl-ır-mak değil midir?

öğretmenim kızılırmağın hecelere doğru ayrılış biçimi: kı-zıl-ır-mak değil midir?

evet bileşik kelimedir hanımeli gibi
kı-zı-lır-mak diye ayrılır
bileşik kelimeler tek kelime gibi düşünülmeli yani kızıl ve ırmak olarak değil
hanımeli de ha-nı-me-li şeklinde ayrılır:kahve:

üzgün kelimesinin zıttı sevinçlidir.mutlu kelimesinin zıttı da mutsuz olamaz.çünkü hiçbir kelimenin olumsuzu onun zıttı değildir.

ya bu arada konu epey dağılmış ama bence asıl sorun 3.sınıfta sınav yapılamayacağı gerçeğidir heleki bunun notla değerlendirilmesi kesinlikle yapılamaz!

bugün teftiş geçirdim çok heycanlandım ama Allahtan çocuklar çok heycanlanmadı da sorduğum soruların çoğuna doğru cevaplar verdiler, bu sene de geçti çok şükür...

bugün teftiş geçirdim çok heycanlandım ama Allahtan çocuklar çok heycanlanmadı da sorduğum soruların çoğuna doğru cevaplar verdiler, bu sene de geçti çok şükür...

canım geçmiş olsun öncelikle, bir saat de olsa insan nasıl geriliyor öyle değil mi?
öğrencilerini ve seni tebrik ediyorum tatlım:hooray:

bugün bizim okulada geldiler ve çarşambaya kadar okuldalar....daha bana gelmediler.....bakalılm yarın mı sonrama bana gelicekler..............

X