Aslinda mantiksiz bir durum degil söyle ki, bu tarz söylemler genelde secmenin dikkatini bir konuya yogunlastirmak icin yapilir. Yani bakin ülke genelinde dahi yok, ben Istanbul`da uygulatacagim. "Kizim sana söylüyorum, gelinim sen anla" misali. Bu da dogal olarak, CHP`nin genel bakisi olarak algilanacaktir ve genel secimlere de Mustafa Sarigül projesi olarak gececektir.
Yani belediye secimlerinde önemli olan projeler, eger ülkeye yayilirsa hep onun adiyla kalacak.
Bu arada Sarigül`ü öyle cok sevmesem de projelerinin oldugu gazeteyi buldum sitesinde. Cok cok begendigim projelerle karsilastim.
http://www.mustafasarigul.com/projegazetesi/
ama bu tarz projeler zaten var ki
benim adliyede çalışan arkadaşım söylemişti
aylık tam hatırlıyorum ama 60 liralık bi miktar yükleniyodu kartına
işe gidip gelirken onu kullanıyodu ek yol parası vermiyodu
ben tüm memurlara veriliyo mu diye sormuştum
bunu bizim kurum veriyo tüm memurlara değil demişti
ama neden tüm kurumlarda uygulanmıyo onu hiç anlamıyorum
ama bu tarz projeler zaten var ki
benim adliyede çalışan arkadaşım söylemişti
aylık tam hatırlıyorum ama 60 liralık bi miktar yükleniyodu kartına
işe gidip gelirken onu kullanıyodu ek yol parası vermiyodu
ben tüm memurlara veriliyo mu diye sormuştum
bunu bizim kurum veriyo tüm memurlara değil demişti
ama neden tüm kurumlarda uygulanmıyo onu hiç anlamıyorum
Yanlis alintiladin sanirim Simon, benim cevabim dansmaure`ye idi. Ögretmenlikle ilgili konu üzerine.
Adliyede çalışanlara öyle bir uygulama olduğunu ben de duydum. Evime gelen temizlikçi kadın bir savcı kadının evine de gidiyormuş. Savcının kart yükleme hakkı varmış. Ama savcı kadın işe arabayla gidip geldiği için istanbulkartı bile yok. Temizlikçisinin kartını dolduruyomuş onun yerine. 60 lira değil. aylık kullanım 150 lira gibi bir şey. Ben de temizlikçiye yol parası vericektim. Kadın yok almam diyip bunu anlattı. O günden beri böyle tok gözlü bir kadın bulduğum için hiç bırakmadım :))
Adliyede çalışanlara öyle bir uygulama olduğunu ben de duydum. Evime gelen temizlikçi kadın bir savcı kadının evine de gidiyormuş. Savcının kart yükleme hakkı varmış. Ama savcı kadın işe arabayla gidip geldiği için istanbulkartı bile yok. Temizlikçisinin kartını dolduruyomuş onun yerine. 60 lira değil. aylık kullanım 150 lira gibi bir şey. Ben de temizlikçiye yol parası vericektim. Kadın yok almam diyip bunu anlattı. O günden beri böyle tok gözlü bir kadın bulduğum için hiç bırakmadım :))
yok onu biliyorum ulaşımla ilgili söyledim ben
sen tr genelinde yok demiştin ya bu tarz bi uygulama o yüzden yazdım lambu
bazı yerlerde oluyo bu uygulmalar çünkü ama belediye mi yapıyo kurum mu tam bilmiyorum
Bu ülkede öğretmenden daha az maaş alanlardan önce, sıfır maaşla her sabah okula giden öğrenciler var. Keşke önce onlara ücretsiz yapılsa.
çoğu özel sektör öyle zaten.Benim çalıştığım yerde de direkt maaşa ekliyorlar 150 tl yol parası diye.
Direkt akbil vermeleri saçma olmuş,ölü yatırım resmen.
Kişinin evi yakın mı,minübüs mü otobüs mü kullanıyo bilmeden kart verilir mi?
okuduğum şehir küçük bir şehirdi,orada staj yaptığım yerde de departman amirleri liste verirdi hergün, ahmet 2 araba/güler 4 araba falan diye.
ona göre maaşa ek minibüs parası verirdik...
pööff ulaşım çok pahallı ya
neyseki ben bisikleti seçtim rahata geçtim
eveetİşe bisikletle mi gidiyosun seeen?
eveet
koca istanbulda bisiklet kiralayacak yer bulamayınca isyan ettim aldım bi tane :))
tavsiye ederim herkeslere^^
eveet
koca istanbulda bisiklet kiralayacak yer bulamayınca isyan ettim aldım bi tane :))
tavsiye ederim herkeslere^^
Hangi semtler arası oluyor bu yolculuk? Toplu taşımaya biniyor musun bisikletle peki? :))
evet,kot pantolonla gidiyorum:)sen rahat bi kıyafetle gidiyosun heralde işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?