Öğretmenlere burs

cemre-fck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
204
0
96
32
Diğer
Merhaba,
ben öğretmen lisesi çıkışlıyım.Sınıf öğretmenliği seçicem inşallah.Öğretmen lisesi çıkışlılara öğrtmenlk seçerlerse ve ilk 5 terchte olursa tutarsa devlet burs verdiğini duydum.bu doğrumu doğru ise ücreti ne kadar? ve 2. öğretim sınıf öğretmenleri içinde geçerlimi bu durum acaba,beni aydınlatırsanız çok sevinicem =)

sınıf öğretmenliğinde bilmiyorum ama ev arkadaşım zihinsel engelliler öğrt.okuyordu onun bursu vardı hemde 3 yıl öncesı70 milyon karsılıksızdı..
tercıh klavuzunda aranan özellikler varya orda bolumde acıklama yazar ordan bakarsınız
hayırlı olsun sımdıden

evet doğru canım. her ay 200 tl burs geliyor.
ama 2. öğretim için geçerli değil.

merhaba canım :1hug:
ben de edirne sınıf öğretmenliğinde okuyorum.geçen yıl bu konuda çok araştırma yapmıştım. oradan bildiğim kadarıyla 2. öğretimde okuyanlar burstan yararlanamıyorlar, ama kredi alabiliyorlar sanırım. kredi de burs gibi 200 tl fakat okul bittikten 2-3 yıl sonra aldığın kredi parasını ödemek zorunda kalıyosun.
ben geçen yıl yerleştirme sonuçları geldikten sonra burs başvurumu KYK.com adresinden yapmıştım. buradaki başbakanlık bursu oluyor. eğer burs kazanırsan ocak ayından itibaren okulu bitirene kadar her ay 200 tl veriyolar. gerçekten çok iyi bi miktar. ben yaşadığım ilde okula gitmeme rağmen,çok masrafım oldu. harç parası vs.. bir çok ihtiyacımı gördü bu para.
inşallah 1. öğretimi kazanırsın canım,ama 2. öğretim bile olsa dediğim gibi burs yerine kredi alabilirsin. bana onu ilerde ödemek zor gelir diye kredi istemedim
yardımcı olabilmişimdir inş canım yerimseniben
mesaj kutun dolu olduğu için mesajım gitmedi buraya yazdım canım

çokçok teşekkür ederim dediğiniz yerlere başvuru yapıcam.başvurular nezaman başşlıyor peki biliyormusnuz

çokçok teşekkür ederim dediğiniz yerlere başvuru yapıcam.başvurular nezaman başşlıyor peki biliyormusnuz

canım yerleştirme sonuçların gelince başvuruluyor diye biliyorum boshayallersmile
zaten yerleştirme sonucunun olduğu sayfanın altında, ''x adresten burs başvurunuzu yapabilirsiniz'' diyor. inşallah burs çıkar canım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…