Öğretmenler odasında dışlanmak

Koca koca insanlar birde dışardan görsek hani yetişkin zannederiz.Lise grubu olaylari gibi.Ben niye üzüldüğünüzü anladığınızı ve niye hayatınızı anlattiginizi anlamadım.Severseniz kedi alın bakabilirseniz köpek alın.Fikrim çok net anlaşıldım bilmiyorum .Onlar kadar değer vermiyorum kısacası tavşan dağa küsmüş dağın umuru değilmiş.Niye mesaj yazıyorsunuz ki bak benim dediğim gibi gûn gelip birbirlerini çekîştirirler çok gördüm bu gruplasmalari ..Yahu işiniz var sağlığınız var güzelliğiniz var akıl sağlığınız var.Bakin işinize gelin evinize .Yarın başka yere atanirsiniz evlenirsiniz vs vs çok ta tin valla hepsini alt ederim kim onlar kimki onlar burnunuzu dikin tepeye kendini beğenmiş desinler bizi beğenmiyor desinler.Begenilecek yerleri yok bide.Ben dert etmem heleki arkamdan zavallı gruplarında beni çekiştirerek kadar ÇEKEMEYEN tipleri.Son cümlem bu kişiler hakkındaki net fikrim.Konusmazsin siz kendinizi geri cekmişsiniz bunun dedikodusunu yapmak yada önceki olayların dedikodusunu yapmak da komik.Arkadan konuşan insanlar arkana doğru konuşmaya devam etsin.Duymuyorum Yani geteksiz önem veriyorsunuz iş dışında çok da konuşmayın başka insanmi yok.Birsey varki geri çekildiniz.Zaten arkadan konuşup haklı oldugunuzu göstermişler oluyor öyle herkes herkesle samimi kimse kimsenin gerçek arkadaşı değil heleki iş yerinde . Profosyonel olun biraz.

amaan kimse sizi sevmek zorunda değil. onlar böyle yapıyorsa siz de uzak durun. böyle insanlara neden ihtiyacınız olsun? dostluklarından nolur?

Davet etmeyip davete katılmamışsınız, insanlar mesafe koymak istemiş olabilir. Ben de bu ara öyleyim, hiç enerjim yok canım istemiyor. Bu yüzden birileri beni aramasa üzülsem de koymaz sanırım. zaten çok gezesim yok. Öyle çok arayanım yok, çünkü aynı okuldayız diye kanka olmamız gerekmiyor. En yakın arkadaşımla haftada bir ailece görüşürüz çoluk çombalak, 10 senedir aynı okuldayız. Yenileri o şekilde hayatıma sokamam mesela. Şimdi gençsiniz ve evde sıkılıyorsunuz anlıyorum. Zamanla öğrenirsiniz

Ben de öğretmenim, hocam sizi çok üzerler bu hayatta , onlar sizin sadece iş arkadaşınız dostunuz falan değiller, öğretmenler arasında ayrışma ve gruplaşma çok fazla , ben herkese mesafeliyim , gönül bağı kurduğum insan zaten kaliteli düzgün biridir ki hayatıma almışım ve selam vermişimdir, en ufak hadsizlik ve saygısızlıkta silerim , öyle ağlamak falan bunlar hiç hoş değil, siz bir bireysiniz, yetişkin bir kadınsınız, kimsenin sizi eylemesine, bir şeylere dahil etmesine ihtiyacınız yok , orası bir iş yeri ve onlar da mecburi olarak aynı ortamı paylaştığımız insanlar , benim okulumda da çok fazla böyle şeyler oluyor, gizli gizli gruplaşıp altın günü yapmalar, belli kişilerle kahvaltılar, birbirne gıcık kapmalar ay neler neler ben hiç öyle şeylere gelemem , bana göre iş arkadaşı ile merhaba dan öteye gitmemeli, sürekli ağlayan, alınan bir insanla da açıkçası ben de yapamam, kendinize çeki düzen verin ve okul haricinde bir çevreniz, keyif aldığınız aktiviteleriniz olsun , pilates, dans kursu vs birçok etkinlik var , sorun sizde ...

Bir yıllık bir tanış tabii ki gözden çıkaralısadır. Bir yıldır tanıştığınız insanlar için vazgeçilmez olmayı bekliyorsanız ciddi bir olgunlaşma sorununuz var demektir. Sizin iyiliğiniz için söylüyorum, kendi değerinizle başkaları için değeriniz arasındaki ayrımları bilin ki böyle üzülmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…