- 17 Nisan 2020
- 1.200
- 1.462
- 63
Bi haddinizi bilinde siz, okulda zaten alabilildiğim en az dersle ayarlayabildiğim en İyi programla çocuğumu en çok görebileceğim şekilde düzen kurdum kendime ve sırf ev ödevini başkaları yaptırsın, yanında ki arkadaşından bakarak yapsın, yani nasıl yaparsa yapsın diye göndermiyorum oraya buraya, bende keyfi bir durum yok yani ama siz biraz arsızsınız galiba laftan anlamıyorsunuz yanlış ifade kullandığımı özür dilediğimi bile söyledim ama şimdi size hak verdim sizin gibi bir anneyle saatler geçiren çocuk bence de etüt merkezinde kalsınAçıkçası ben her gün işinden izin alıp erkenden çıkıp çocuğunu rahatça teslim alan bir memur görmedim henüz. Özel sektörü konuşamıyorum bile. Hanımefendi kendisi de zamanında tam gün anaokulu bulamadığı için kreşe vermek zorunda kalmış çocuğunu. O 3bucukta çıkmış işten ben 4te. Ben çocuğu etüte bıraktım deyince olay oluyor. Kendi tabiri ile saat 3bucuga kadar 2 yaşında bir bebeğin "kreş ortamında kalması beni çok yaraladı". Demek ki görmemek, başından atmak için göndermiş zavallı yavrusunu! Keşke mesai saatlerini 2 yaşında bir bebeğe göre ayarlasaydı. Gerçi hanımefendi mesleğini bile bırakabileceğini iddia etmişti ama ... Neden bırakmamış bilemedim. Çoğu kişi sırasını savınca ya da henüz kendisine sıra gelmeden en iyi, en vicdanlı, en sorumlu, en merhametli anne olduğunu zannediyor.