- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
Aaa hep yurt dışında olurdu böyle haberler. bizden de çıktı, doğruysa kadın alınır görevinden..
20 yasında lise öğrencisi? Çift dikiş gitmiş liseyi çocuk galiba.
Görevden alınmaz ki zaten sürülmüş.
Eski görev yerimde vardı böle biri kız öğrencilerine sarkıntılıktan.Adam 45 yasında ama bizim ilçeye mahrumiyet bölgesine sürülmüştü.
Böyle insanlar neden görevden alınmıyor Chelzy ?:26:
Yüz kızartıcı ülkeyi bölme teşebbüsü olarak kabul görmüyor sanırım taciz vs vs canım.
Zaten adam sürülünce yeni göre yerine dosyasında o sarı zarfıyla gidiyor ve bu öyle lanet bir etiket ki herkes biliyor, herkes sana cüzzamlı gibi bakıyor ve etrafında bir kişi bile olmuyor.Bence bu meslekten men'den beter bir durum.Allah şaşırtmasın kimseyi ve bu duruma düşürmesin.
Gerçi ben de ne saçma soru sordum,tecavüz bile suç sayılmıyor.Etrafında kimse olup olmaması ne kadar alakadar eder ki adamı...Sonuçta dersine girdiği bir sürü kız öğrenci var.
Aynen işte.Suc teşkil etmiyor çoğu durum.
En kritik dönem meslege atandıgın ilk sene.Yani stajyer öğretmenliğin sırasında meslekten 1 sene men edılmedıysen kolay kolay öğretmenlikten atılmazsın.Tabi diğer başlıkta bahsettıgımız gibi artık işler değişiyor
Düşün ama adam bi gafletle yaptı pişman oldu ama o suçu hiç peşini bırakmıyor.Bızım ordakı ogretmen oyleydı mesela.Adam hep mahcup hep.45 yasında.Ne ogretmen arkadasları konusuyor ne ılce esnafı hiçkimse.Daha buyuk bir ceza olamaz yani.Tabiki bu yaptıgının ne buyuk serefsızlık oldugunu kabul edenler için geçerli.Zaten farkettiysen bu haberde konu karşılıklı rıza var.Adam tacız etmemıs.Karsılıklı ılıskı yasamıslar.Ogrencısıyle evlenen tanıdıgım var.Hee sonu bosanma oldu ama bu tıp ornekler de var.
Ya canım,üniversitede olsa anlayacağım da aşk mevzusunu...Lise nedir ya ?Bir de biz taciz,tecavüzden bahsediyor ki bu hepten ayrı bir olay.
Benim geleceğe ne umudum ne inancım kaldı.
Yok kaybetme inancını da umudunu da.Tırnaklarımızla kazıyarak,kendi alınterimizle geldik sende öyle olacaksın inşallah.
Ne demişti TEK ADAM ATAM ?
''Öğretmenler,yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?