• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğretmenim atanamadım benm hiç öğretmenler günüm olmadı :(

bende sizin gibiyim.evde kendimi işe yaramaz bir şey gibi görüyorum artık:(
psikolojim bozuldu ya:((
4 yıl evde oturmak için mi okudum ben:((

ya ilk defa girdim ama çok hazırlanmıştım yani :26:
geceli gündüzlü etütteydim branşımda 23. oldum ama 3 öğretmen aldılar bizden hani 80 üstü alan öğretmen deil diyordu başbakan noldu hikaye 80 altı alan bi sürü kişi var 50 den düşükler bile atandı biz kaldık ..boşa gecen bir yıllık emeğimizle ortada kaldık resmen:45:

3 öğretmen diyince aklıma almanca geldi doğru mu acaba...ben de almancadan mezun oldum bu sene 3 kişi aldılar bizden de,allahtan sayıının az olacaını bildiimden çalışmadım o yüzden çokta üzülmüyorum...ama sen madem çok çalıştın inanıyorum ki allah yüzüne bakcak emeklerin boşa çıkmıycak,bu sene olmazsa seneye canım benm...

3 öğretmen diyince aklıma almanca geldi doğru mu acaba...ben de almancadan mezun oldum bu sene 3 kişi aldılar bizden de,allahtan sayıının az olacaını bildiimden çalışmadım o yüzden çokta üzülmüyorum...ama sen madem çok çalıştın inanıyorum ki allah yüzüne bakcak emeklerin boşa çıkmıycak,bu sene olmazsa seneye canım benm...

ewet tatlım almanca deli gb çalıştım hem de nasıl bir hayal kırıklıgı yasadgmı anlatamam...inşallah emek veren herkes karslgnı alır kısa zamnda amin...

Back