kızlar ya benim durumum da olan yok mu
çok üzülüyorum insan içine çıkasım gelmiyor:26:
kaçıncı senen tatlım?
üzülme cnm herşeyin bir zamanı vardır geç olsun güç olmasın allahtan herşeyin hayırlısı iste hayırlısı değilse hiç olmasın zaten
eğerki allahım hakkında hayırlısı neyse onu nasip et diye dua ettiysen cnm gayet doğru dua olmamasının nedeni senin için hayırlısı değildir ondan olmamıştır birde zamanı vardır cnm herşeyin bir zamanı vardır bu hayatta sabret ve bekle isyan etmeden duayla er yada geç olacak inşsebboy işin hayılrısı kısmını düşünmesem kafayı sıyırcam zaten
acaba yanlış mı dua ettim ben ya hayrlısysa olsun dedim hep ama olmayınca hiç bu kadar üzülüp şokuyla kaç aydır sürüneceğim aklıma gelmemişti :44::44::44:
eğerki allahım hakkında hayırlısı neyse onu nasip et diye dua ettiysen cnm gayet doğru dua olmamasının nedeni senin için hayırlısı değildir ondan olmamıştır birde zamanı vardır cnm herşeyin bir zamanı vardır bu hayatta sabret ve bekle isyan etmeden duayla er yada geç olacak inş
kızlar ya benim durumum da olan yok mu
çok üzülüyorum insan içine çıkasım gelmiyor:26:
amin sebboy...Allah ım isyan etmekten korusun bizi inşallaah...hakkımızda ne hayrlısıysa onla biran önce kavuştursun bizi ...sabretmkte maalesef cok zorlanıyorum
bunun içinde kendime kzııyorum ama o kadar emeğim boşa gitti diye üzülmeden edemiyorum
ben de atanamadım.
benim de hic ögretmenler günüm olmadı.
hatta ben ve sen gibi milyon ögretmnen var atanamayan.
tek oldugunu nasıl düsünebiliyorsun bu konuda?
İnsanlar öyle acımasız ki,bunu çok güzel başarıyorlar.
ben mi acımasız oluyrum canım ?
kusura bakma algılarım kapalı dünden beri
Yok canım yaaa o da nereden çıktı ?Çevremizdeki insanların yorumları,değerli(!)fikirleri yüzünden böyle düşünüyoruz diye.
anladım canım her şeyi üzerime alınıyorum bu aralar
haklısın söylediginde
2013 bizim yılımız olacak inşallah.
Haydi bakalım,ders zamanı !
seninle aynı durumdayım... içim yanıyor.
şuanki işimde mutlu olsam da gönlüm deli gibi öğretmenlik diyor. küçüklüğümden beri hayalimdi.hani derler ya ukte kaldı diye. bende de o durum söz konusu.
bunu kimisinin dediği gibi yok bayan için en iyi meslek, yok yarım gün,haftasonu ve yazın tatil diye istemiyorum.
verimli olacagıma inandıgım için istiyorum.
yasım gelene kadar mucadele edeceğim ama zor geliyor yoruluyorum.
hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?