• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğretmenim atanamadım benm hiç öğretmenler günüm olmadı :(

kaçıncı senen tatlım?

ya ilk defa girdim ama çok hazırlanmıştım yani :26:
geceli gündüzlü etütteydim branşımda 23. oldum ama 3 öğretmen aldılar bizden hani 80 üstü alan öğretmen deil diyordu başbakan noldu hikaye 80 altı alan bi sürü kişi var 50 den düşükler bile atandı biz kaldık ..boşa gecen bir yıllık emeğimizle ortada kaldık resmen:45:

üzülme cnm herşeyin bir zamanı vardır geç olsun güç olmasın allahtan herşeyin hayırlısı iste hayırlısı değilse hiç olmasın zaten

sebboy işin hayılrısı kısmını düşünmesem kafayı sıyırcam zaten :( :50::50:

acaba yanlış mı dua ettim ben ya hayrlısysa olsun dedim hep ama olmayınca hiç bu kadar üzülüp şokuyla kaç aydır sürüneceğim aklıma gelmemişti :44::44::44:

sebboy işin hayılrısı kısmını düşünmesem kafayı sıyırcam zaten :( :50::50:

acaba yanlış mı dua ettim ben ya hayrlısysa olsun dedim hep ama olmayınca hiç bu kadar üzülüp şokuyla kaç aydır sürüneceğim aklıma gelmemişti :44::44::44:
eğerki allahım hakkında hayırlısı neyse onu nasip et diye dua ettiysen cnm gayet doğru dua olmamasının nedeni senin için hayırlısı değildir ondan olmamıştır birde zamanı vardır cnm herşeyin bir zamanı vardır bu hayatta sabret ve bekle isyan etmeden duayla er yada geç olacak inş

eğerki allahım hakkında hayırlısı neyse onu nasip et diye dua ettiysen cnm gayet doğru dua olmamasının nedeni senin için hayırlısı değildir ondan olmamıştır birde zamanı vardır cnm herşeyin bir zamanı vardır bu hayatta sabret ve bekle isyan etmeden duayla er yada geç olacak inş

amin sebboy...Allah ım isyan etmekten korusun bizi inşallaah...hakkımızda ne hayrlısıysa onla biran önce kavuştursun bizi ...sabretmkte maalesef cok zorlanıyorum :(

bunun içinde kendime kzııyorum ama o kadar emeğim boşa gitti diye üzülmeden ede:50::50::50:miyorum

kızlar ya benim durumum da olan yok mu :50:

çok üzülüyorum insan içine çıkasım gelmiyor:26:

seninle aynı durumdayım... içim yanıyor. :ssz::ssz:

şuanki işimde mutlu olsam da gönlüm deli gibi öğretmenlik diyor. küçüklüğümden beri hayalimdi. :25: hani derler ya ukte kaldı diye. bende de o durum söz konusu.

bunu kimisinin dediği gibi yok bayan için en iyi meslek, yok yarım gün,haftasonu ve yazın tatil diye istemiyorum.

verimli olacagıma inandıgım için istiyorum.

yasım gelene kadar mucadele edeceğim ama zor geliyor yoruluyorum.

hakkımızda hayırlısı

amin sebboy...Allah ım isyan etmekten korusun bizi inşallaah...hakkımızda ne hayrlısıysa onla biran önce kavuştursun bizi ...sabretmkte maalesef cok zorlanıyorum :(

bunun içinde kendime kzııyorum ama o kadar emeğim boşa gitti diye üzülmeden ede:50::50::50:miyorum

namaza kurana duaya sarıl cnm öle durumlarda

ben de atanamadım.
benim de hic ögretmenler günüm olmadı.
hatta ben ve sen gibi milyon ögretmnen var atanamayan.

tek oldugunu nasıl düsünebiliyorsun bu konuda?

Yok canım yaaa o da nereden çıktı ? :25: Çevremizdeki insanların yorumları,değerli(!)fikirleri yüzünden böyle düşünüyoruz diye.

anladım canım her şeyi üzerime alınıyorum bu aralar
haklısın söylediginde :31:

Vardır bir hayır belki de yarın ne olacağı hiç belli değil

seninle aynı durumdayım... içim yanıyor. :ssz::ssz:

şuanki işimde mutlu olsam da gönlüm deli gibi öğretmenlik diyor. küçüklüğümden beri hayalimdi. :25: hani derler ya ukte kaldı diye. bende de o durum söz konusu.

bunu kimisinin dediği gibi yok bayan için en iyi meslek, yok yarım gün,haftasonu ve yazın tatil diye istemiyorum.

verimli olacagıma inandıgım için istiyorum.

yasım gelene kadar mucadele edeceğim ama zor geliyor yoruluyorum.

hakkımızda hayırlısı

tatlım benim de öyle şimdi dış ticarete başlıycam bu konuda cok başarılı olcagma eminim ama gönlüm öğrtemnlikte gecen yıl hep bunun hayaliyle avundum

bişey nasıbın deılse ne yaparsan yap olmuyor :(:50:

Back