• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖĞRETMENE HEDİYE

e_ve_e

allahım yavrularımın acısını gösterme...
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
423
296
103
kızım anaokuluna gidiyor bu sene hast.kreşinde..öğretmenler gününde ne alsam bana bi fikir verirmsnz?maddi olarak cüzi fikirler olursa sevinirim..((bu arada öğretmenimiz açık))

Su bi milyoncularda plaketler varyayilin en iyi ogretmneni vs onlardan ?

Madame coco da çok güzel kupalar var hem de inrimli ben onlardan almayı düşünüyorum ;)

hani kapalı öğr.genelde türban düşünülüyorya o yüzden..yoksa valla kötü niyetim yok:KK52:
türban olarak kullanılması gerekmiyor,zarif bir eşarp alabilrsiniz,öğretmenler genelde boynunda falan da kullanır;)
biz şöyle yapıyoruz;uygun olan veliler kutlamaya gidiyorlar.ne bileiym pasta vs yaparak..bir de çiçek tamamdır,öğretmenin daha çok hoşuna gidiyor.bence böyle birşey yapabilrsiniz.

Almasan??

Ben gereksiz buluyorum ve mahcup oluyorum 24 kasımlarda.. Toptan kaldırılsa şu adet iyi olur. Bir de herkes almıyor/alamıyor bu sefer onlar kırılacak tedirginliği yaşıyor öğretmen..

Naçizane
almasam kızım üzülür çünkü herkez alıcak gb.

türban olarak kullanılması gerekmiyor,zarif bir eşarp alabilrsiniz,öğretmenler genelde boynunda falan da kullanır:KK66:
biz şöyle yapıyoruz;uygun olan veliler kutlamaya gidiyorlar.ne bileiym pasta vs yaparak..bir de çiçek tamamdır,öğretmenin daha çok hoşuna gidiyor.bence böyle birşey yapabilrsiniz.
Boyunda eşarp , fular ? Var mı hala öyle öğretmen.. Yırtık kotumla deri ceketimle devlet okulunda arzı endam ediyorum da ben.
Pasta Çiçek öneriniz çok hoş ama hediyeden daha zarif bence

English home ve madam coco varsa bulunduğunuz yerde geçen sene çok güzel indirim yapmışlardı oralardan kesinlikle birşeyler bulursunuz. :)

tşk ed.güzel fikirler için

almasam kızım üzülür çünkü herkez alıcak gb.

Velilerle ortak hareket edilebilir aslında ama üzülebilir çok doğal. O yaşta yavrum ne bilsin herkes hediye alınca o almazsa kendini kötü hisseder.

Bi fular yada sal alabilirsin. Lcwde hem ucuz hem cok hos seyler var. Max 20tl değiştirme kartida koyarsiniz begenmezse değiştirir

Bence de lcw den falan fular alınabilir. Çok hoş ve uygun olur.

Madame coco der susarım.Çok zarif şeyler var ve ufak tefek alınabilicek bir sürü şey var. Ben olsam ilk oraya bakardım.

Back