öğretmenden öğretmene tavsiye istiyorum :)

birmucide

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
783
336
Merhaba öğretmen arkadaşlarım :) Kardeşim kısmet olursa bu yıl liseye başlayacak.Annemler Sağlık Meslek Lisesi düşünüyorlar onun için.O ise kararsız,çok akıllı ve saygılı bir çocuk,heba olsun istemiyorum.Bu yüzden meslek lisesi konusunda kararsızım.Ben Anadolu Lisesi'nde öğretmenim ve bu okulların artık bir artısının da olduğunu görmüyorum.Fen Lisesi için malesef puanı yetersiz.Hoş puanlar henüz açıklanmadı ama şimdiden kafamızda bir taslak oluşturmak istiyoruz.Durum aşağıdaki gibi,siz ne tavsiye edersiniz?
index.php

anadolu lisesine yönlendirmenizi önerebilirim. ancak sonradan anadolu lisesi olan yerine eskiden beri anadolu lisesi olan bir yeri öneririm. olmadığı takdirde de sağlık mesleği kesinlikle düşünün.(bence) sağlık meslek lisesi bir yana diğer düz ve meslek liseleri bir yana.

anadolu lisesine yönlendirmenizi önerebilirim. ancak sonradan anadolu lisesi olan yerine eskiden beri anadolu lisesi olan bir yeri öneririm. olmadığı takdirde de sağlık mesleği kesinlikle düşünün.(bence) sağlık meslek lisesi bir yana diğer düz ve meslek liseleri bir yana.
teşekkür ederim öneriniz için,anlatacağım ona bunları :)

X