Çocuk cahil değil değil ki öyle bi anlamışsınız kiArkadaşlar merhaba. Ben3.sımıf öğrencisi sınıf öğretmenliği okuyorum. Sevgilim edebiyat okudu.
4.ayımıza girdik. İkimizde ilk ilişkisi. Ve kendisi gerçekten çok seviyor beni, bana değer veriyor, bazen sıkıcı olabiliyor ama halledebilirim. Evlenirsek beni çok mutlu edeceğini de biliyorum.
Sorunum şu ki edebiyattan atama olmadığı için polis olmak istedi. Ama biliyorsunuz ki polis olmak zor gecesi gündüzü yok.
İnfaz koruma memuru olmak istiyor ve atanırsa yükselme sınavlarına girecek (müdür, müdür yardımcısı vb.)
Benim korkum mesleklerimizin statü olarak farklı olması. Bu sorun olur mu ailem laf eder mi? Ben isterim ki benden yüksekte olsun benden zeki olsun ama maalesef öyle değil.
Ve daha 4 aylık bir geçmişimiz var.
Yanlış adımlar yapmak istemiyorum.
Beni doğru anlayan kişilerden yorum almak istiyorum.
Ben evlilik gözüyle bakıyorum geçip giden sevgililil benim işim değil. Tabii her şey kısmet ama evlilik olmayacaksa olmanın manası yokGelin ata binmiş ya nasip demiş.
Daha dur bismillah 4 ay olmuş ne planı ne programı ne evliliği
4 ayda buna nasıl karar verebilirsin ki canım…Ben evlilik gözüyle bakıyorum geçip giden sevgililil benim işim değil. Tabii her şey kısmet ama evlilik olmayacaksa olmanın manası yok
Cahil değil elbette.Çocuk cahil değil değil ki öyle bi anlamışsınız ki
Şöyle diyim ben üni mezunuyum eşim açık lise ve bi sorun yok.
Tabii sizde haklısınız4 ayda buna nasıl karar verebilirsin ki canım…
Ağırdan gitmekte fayda var bence…
Sizin için sorun olmaz mıydıÖğretmenlikle gardiyanlık arasında statü farkı yok ki. Eskiden olsa tamam, öğretmenlik toplum nezdinde iyi bir konumdaydı ama şimdi pek farkı yok. Mesleğin itibarı kalmadı.
Allah mutlu mesut etsinÖğretmenim eşim de usta öyle masa başı memur falan değil yani
Mutluyuz çok şükür
Amin canım sizeAllah mutlu mesut etsin
Kendimi yüksekte görmüyorum. İki mesleği karşılaştırıyorumsizin statünüzün yüksek olduğunu size inandıran şey nedir?
Neden öyle dedinizsiz cocugu beğenmiyorsunuz ki?
Ben seviyorsam buna takılmazdım. Sonuçta eğitim olarak denksiniz. Siz fazla sevmiyorsunuz bence.Sizin için sorun olmaz mıydı
bunları düsünüyorsanız demek ki cocukta kendinizden aşağı gördüğünüz bir seyler var.Neden öyle dediniz
Bilmem ki seviyorum aslında. Ama aşık değilim elbette daha 4 ay olduBen seviyorsam buna takılmazdım. Sonuçta eğitim olarak denksiniz. Siz fazla sevmiyorsunuz bence.
Aşık olmak için aradan zaman geçmesi gerekmiyor yalnız. Aşık olsanız baştan olurdunuz zaten. Sevmiyorsanız zorlamayın, içinize sinmiyor belli ki.Bilmem ki seviyorum aslında. Ama aşık değilim elbette daha 4 ay oldu