Eğer sevmiyorsanız seven insanlara bırakın mesleğinizi...
Öürenciler o negatif enerjiyle ne kadar verim alacaklar okuldan bunu düşünün...
Öğrencileri durduk yere okuldan soğutmayın...
lmaz:
hep sorun öğretmenlerde mi yani,öğretmenleri böyle düşünmeye zorlayan öğrenciler aman okuldan soğumasın!!! Öğretmen tüm sıkıntıyı çeker zaten.
Her mesleğin zorluğu vardır.
En zor mesleklerden biri de öğretmenliktir.
Eğer bu mesleğin hakkını veremeyecekseniz, bunu bir görev olarak görecekseniz bu yüce mesleği bırakın...
:umursamaz:
Öğrenciler her daim basit olacak diye kural yok, unutmayın siz eğitimcilersiniz, öğrencileri eğitenlersiniz...
Salla başını al maaşını yapmak öğretmenin işi olamaz...
Bu kadar basit değil... :umursamaz:
Ben mesleğinize çok saygı duyuyorum hatta öğretmenler kutsaldır diyorum her zaman...
Ama bu mesleğin hakkını veremeyen çok meslektaşınız var...
Maalesef...
Her mesleğin zorluğu vardır.
En zor mesleklerden biri de öğretmenliktir.
Eğer bu mesleğin hakkını veremeyecekseniz, bunu bir görev olarak görecekseniz bu yüce mesleği bırakın...
:umursamaz:
Öğrenciler her daim basit olacak diye kural yok, unutmayın siz eğitimcilersiniz, öğrencileri eğitenlersiniz...
Salla başını al maaşını yapmak öğretmenin işi olamaz...
Bu kadar basit değil... :umursamaz:
Ben mesleğinize çok saygı duyuyorum hatta öğretmenler kutsaldır diyorum her zaman...
Ama bu mesleğin hakkını veremeyen çok meslektaşınız var...
Maalesef...
hakkın var
ama mesleği öğretmenlik olmadan öğretmenlik yapanlarda var Hayyal. onları asıl öğretmenlerden ayırmak lazımkötükedihüso
Öğrenciler her daim basit olamaz zaten,ama biraz saygılı olsunlar.Hep normal okullarda,belli öğrencilerle çalşmış veya hiç bu işi yapmamış insanlar çok pozitif düşnüyor ya buna şaşırıyorum.Yahu biz neler çekiyoruz,kimsenin umrunda değil.Öğretmen de bir insan,o da sinirlenir,üzülür,kızar...O kadar yüce bir makama erişemedik daha,öğrenci dersi umursamaz konuşurken,kendi arasında eğlenirken,''hoca bir sus'' derken,seni yiyecek gibi bakarken...kısaca hiçbir şey olmamış gibi dersi gayet güzel anlatabilelim.Yani öğretmenler böyle düşünüyorsa vardır elbet bir nedeni.Ama şu konuda elbette haklısın,yan gelip yatarak para kazanan öğretmen de çok.Her işte çıkar böyle insanlar zaten,bu engellenemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?