Arkadaşlar mrb benim durumum biraz farklı aslında. Öğretmenliği hiç istemedim daha çok mühendislikten yanaydı hedeflerim olmadı yıl kaybım olmasın dedim ve başladım şuan son sınıf öğrencisiyim bir yandan kpssye hazırlanıyorum. Ama durum şu ki 4 yıllık bir ilişkim var sözlüm 28 yaşında ve yıllardır okulumun bitmesini bekliyor haliyle. ee malum benimde atanmam lazım onca yıl emek vermişim mükafatını almak istiyorum ama öğretmenliği dediğim gibi içim almıyo yapmak istemiyorum ve ben bu saatten sonra ne yapabilirim hiç bilmiyorum önümüzdeki yıl düğünümüz olsa bir yıl hazırlansam tekrar üniversitesi sınavına mühendisliği yazsam 3-4 yıl sıksam dişimi en azından istediğim mesleği yapsam sizce bu şekilde yanlış mı düşünüyorum ?
off kafam çok karışık ne yapabilirim bilmiyorum. durum böyle olunca kpssye bile tam hazırlanamıyorum yardımcı olun bana kızlar fikirlerinize ihtiyacım var en azından öğretmenlikten başka bölümlere mezun olduktan sonra geçiş yapabiliyor muyum bu konuda bilgilendirirseniz beni çok memnun olucam canlarım
off kafam çok karışık ne yapabilirim bilmiyorum. durum böyle olunca kpssye bile tam hazırlanamıyorum yardımcı olun bana kızlar fikirlerinize ihtiyacım var en azından öğretmenlikten başka bölümlere mezun olduktan sonra geçiş yapabiliyor muyum bu konuda bilgilendirirseniz beni çok memnun olucam canlarım