Öğretmen-Öğrenci Çok mu İmkansız?Yardımı açıklamak lazım...

Türkyim ama çok kalabalıktı kişiye gelen yorum yazanları göremiyorum kusura bakmayın

herkese ayrı ayrı yorum yapmaya gerek yok zaten, net, anlaşılır ve en önemlisi doğru dürüst bi şekilde tek cevap yazsan herkes anlar, şunuda söyleyim gerçekten türk isen seni ciddiye almıyorum çünkü bu kadar saçma cümleler kuran, bu kadar kötü türkçe yazan biri ciddiye alınacak biri değil benim nezdimde, tabi engelin varsa bişey diyemem

herkese ayrı ayrı yorum yapmaya gerek yok zaten, net, anlaşılır ve en önemlisi doğru dürüst bi şekilde tek cevap yazsan herkes anlar, şunuda söyleyim gerçekten türk isen seni ciddiye almıyorum çünkü bu kadar saçma cümleler kuran, bu kadar kötü türkçe yazan biri ciddiye alınacak biri değil benim nezdimde, tabi engelin varsa bişey diyemem
Neredeyse üzgünüm,Sert ve karışık cümleleri konuşuyorum.Kusura bakmayın engelli değilim. :KK43: :KK43:

kız buse senın asıl derdın ne canım onu de hele . yanı ıstedıgımde güzelde kullanıyon turkceyı ama canınmı sıkıldı agız dalasımı ıstıyon he abam söle .yoksa ınanmak ıstemıoyrum yanı böle abukça konuşmalara....saygısızlığa ...şımarıklığa...
konu sahıbı yasım 33 demıs ama bence yaşı 16.5 geceleri saymazsak :KK70:
bu konusmayı ılk okuldakıler bıle yapmıyorlar
uzuldum bu ergene :)

Benim konu yazdığım nasıl silerim?

1- yasak
2- bahsettıgımız gıbı beyın bedava mevzusu sen konunu sılsende herkes bu supersonık konuyu okumalı dıye yorumumda alıntılamıstım yanı her gıren her sekılde okuyabılır artık sılsende bos
3- sılsende yonetıcıler gerı getırıyor bayan yaş 33 :)

Hangi tuşu basıp gidelim
basıt erkek ergen kafası dıyoruz bız buna halk arasında
hıc bı kız kendını bukadar basıt , kucuk, zavallı, asagılayıcı, ezık, aptal durumuna dusurmez cunku :KK66:
ustelık kız ısmıyle uyelık acan erkek ergen kafası bu daha fena
acılen uzmandan destek almalısın...

X