- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
O var sen olmak :))))Ergen değilim bi ergen kişi bulalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O var sen olmak :))))Ergen değilim bi ergen kişi bulalım
oh düşmezsin artık hacım :)))Sandalye düşmez merak etme bacim :)))
Ben mi ergen oldum 33 yaşındayım eşşek türkçe öğreniyorumO var sen olmak :))))
Haci bacı geç bunları :)))oh düşmezsin artık hacım :)))
ByeeeeeeOk KİB bye.
Eşşek mi?????ya kızım bas gitBen mi ergen oldum 33 yaşındayım eşşek türkçe öğreniyorum
Türkyim ama çok kalabalıktı kişiye gelen yorum yazanları göremiyorum kusura bakmayın
.GH.j.gh:jg.hj.h:jG:H.Haci bacı geç bunları :)))
Hangi tuşu basıp gidelimEşşek mi?????ya kızım bas git
Neredeyse üzgünüm,Sert ve karışık cümleleri konuşuyorum.Kusura bakmayın engelli değilim.herkese ayrı ayrı yorum yapmaya gerek yok zaten, net, anlaşılır ve en önemlisi doğru dürüst bi şekilde tek cevap yazsan herkes anlar, şunuda söyleyim gerçekten türk isen seni ciddiye almıyorum çünkü bu kadar saçma cümleler kuran, bu kadar kötü türkçe yazan biri ciddiye alınacak biri değil benim nezdimde, tabi engelin varsa bişey diyemem
Forumdan çıksan mesela çok güzel olur yada Banlansan....Hangi tuşu basıp gidelim
Forumdan çıksan mesela çok güzel olur yada Banlansan....
Ben de çok uğraştım ama neysek,i,b leyelim arkadaşım, okadar uğraştım okadar açık net soru sordum doğru düzgün cevap almadım, ne uğraşıyozki değilmi
TmmmmmmmmmForumdan çıksan mesela çok güzel olur yada Banlansan....
Benim konu yazdığım nasıl silerim?Forumdan çıksan mesela çok güzel olur yada Banlansan....
konu sahıbı yasım 33 demıs ama bence yaşı 16.5 geceleri saymazsakkız buse senın asıl derdın ne canım onu de hele . yanı ıstedıgımde güzelde kullanıyon turkceyı ama canınmı sıkıldı agız dalasımı ıstıyon he abam söle .yoksa ınanmak ıstemıoyrum yanı böle abukça konuşmalara....saygısızlığa ...şımarıklığa...
Ayneeenkonu sahıbı yasım 33 demıs ama bence yaşı 16.5 geceleri saymazsak
bu konusmayı ılk okuldakıler bıle yapmıyorlar
uzuldum bu ergene :)
Benim konu yazdığım nasıl silerim?
basıt erkek ergen kafası dıyoruz bız buna halk arasındaHangi tuşu basıp gidelim