Öğretmen meslektaşlarımdan yardım istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ne sorunlu bir tipmiş ya..
kendi öğretmenlerimi düşündükçe bunların öğretmen olduğuna inanasım gelmiyor..
bence müdürden önce ona söyle..gözünü korkut..dinsizin hakından imansız gelir..
birazda o dert etsin kendine..
ama müdürle aralarındaki samimiyet nedir ne değildir müdürün karakteri nasıldır onu bilemem
onu da göz önünde bulundurmalısın bu seferde gider müdüre beni tehdit ediyor der..

öncelikle idareci olarak fikrimi yazayım
müdürnle konuş ama suçlayıcı tarzda konuşma
üzüldüğünü belirt yönetmelikten bahset ama güçlü dur
sonra diğer kızada yönetmelikten bahset biraz tutuşsun

Teşekkürler bütün herkese.. Bugün önce müdür yardımcısıyla konuştum sonra müdüre gittim. Her ikiside çocuk gibi hareketler yapıyorsunuz dedi. Evt o kızın sayesinde bu durumlara kadar düştük. Müdürüme yönetmeliği çıkardığımı ve şikayetçi olunan konuyu ordanokudum.Buna göre ben yönetmeliğe aykırı davranmıyorum. Aksine şöyle yapıyorum böyle yapıyorum diye açıklamayı yaptım. Ben yönetmeliğe nasıl uygun davranıyorsam o kişidende aynısını bekliyorum. Fakat o kişi yurtta kalarak yönetmeliğe aykırı davranıyor dedim. Onun da yönetmeliğe uygun davranmasını istiyorum buna bağlı olarakta yurttan çıkarılmasını istiyorum dedim. Müdürümüz kızmaz zaten benimle güzelce konuştu herşeyin resmiyet olmadığını yurtta kalınabileceğini söyledi. Yani şikayet edebilirsiniz ben kendimi güzelce savunurum dedi. Bu işte en çok siz zarar görürsünüz dedi. Ben o kişiye ayrıcalık tanımıyorum yanlış anlamayın ama yurtta kalabileceğini ben söyledim ve halada kalmasını istiyorum dedi. Bende üzgünlüğümü belirttim. O kişiden çok rahatsız olduğumu, müdürüme bir zarar gelmesini istemediğimi tek derdimin onunla olduğunu ve onun ordan çıkmasını istediğimi söyledim. Gerçektende yönetmelik çok açık değil. Bazı kişiler YİBO müdürleri yurtlarda kesinlikle kimsenin kalamayacağını söylüyor, bazıları ise kalınabileceğini söylüyor. Ama elimdeki yönetmelikte kalamaz demesine karşın bir sayfasındada izin alınabileceği takdirde kalınabileceği yazıyor. Sanırım müdürümz izin almadı yetkili yerlerden. Şu 2 gün boyunca bu durumu araştırıp pazartesi gerekenleri yapacağım. Çok karasızım müdürümü çok severim ama maalesef kendimi çok yıprattım. Sinirden kaskatı kesildim. İnanın çok yıprattım kendimi bu kişi yüzünden. Ama o kişi yanlışı anlamadı olan sadece bana oluyor. Ne yapacam ben yaa :1no2:

canım benim müdür sana hiç ama hiçbir şey yapamaz
kılık kıyafetine dikkat et
dersien zamanında gir
nöbet görevlerine dikkat et sınıf defterini ve nöbet defterini eksiksiz doldur
ama sen o müdüre neler neler yaparsın istesen
inan öğretmenlik müdürlükten çok çok kolay
şimdi gider bir şikayet dilekçesi verirsen adam kayırmacılığı yapılıyor
haksız yere bu insan devletin kurumundan barınma ve yemek yiyerek yararlanıyor (ki bu resmen sahtekarlık bir nevi zimmettir.)
müdür buna zemin hazırlıyor diye hem müdürü hemde o dangalağı hoplatırsın yerinden
canını sıkma işine bak herkes bulur belasını

Canim o ogretmen arkadasinla konusmayi denedin mi hic? yani neden sikayet ediyormus surekli. guzelce konusmayi denemelisin. sikintisi ne ise sana dile getirmesini iste ilk once. hakli ise ve cozum bulunmazsa o zaman mudure sikayet edebilecegini soyle.

ayrica da malesef yurtta kalmasi konusunda girisimlerine ragmen yurtta kalirsa tamamen yenilmis olacaksin. gordun mu bana sokmez seklinde ve iyi girisimlerin de sonuc vermeyecek.

Canım bak şimdi.. Anladığım kadarıyla müdürle aran iyi.. Ve sen bu kızdan okulda kıdemlisin... Kızı yurttan çıkarmaya kalkarsan müdürü de şikayet etmiş olursun ki adam sana bunu ima etmiş... Bunda ısrar edersen müdürle kız birlik olur sen de karşı cephede kalırsın. sen işe müdürle babacan ilişkiler kurarak başlayacaksın - her idareci bundan çok hoşlanır- açık açık söyle, " hocam sizin o kızın yurtta kalmasını sağlayarak ne kadar iyi niyetli davrandığınızı görüyorum ama benim yaşadıklarımı göz önünde bulundurduğunuz zaman sizin iyi niyetinizi suistimal ederek, başka insanların huzurunu kaçırıyor. beni size şikayet ediyor açık açık ismimi veriyor, söylediği şeylerin gerçek olmadığını size ispat edebilrim, mesai arkadaşına bu alçaklığı yapan insanın sizin bu niyetlerinizi suistimal ederek orada burada sizi çekiştirmeyeceğini nereden biliyorsunuz. ben insan kadar küçülüp size şikyet edemiyorum ama bence aklınızdan çıkarmayın bu ihtimali, ben kendimi bile düşünmüyorum bu kadar basit meselelerden sizin başınız ağrıyor o yüzden mahçup oluyorum " de. yani nabza göre şerbet ver. ayrıca bugünden sonra o kız yüzünden üzülme, üz! bütün dişlerini çıkar ve ona göster. eminim onun da açığı vardır. bu açıkların farkında olduğunu ona anlat tatlım. a.s.

merhabalar bence meb bilgi edinmeye yazın direk yok adınız geçsin istemiyorsanız sonuçta tc noya kadar herşeyi istiyor bir arkadaşınız sanki orda çocuğu kalıyormuşta öğrenciler bu durumdan şikayetçiymiş gibi yazsın inanın ertesi gün kapı açılır o bayana.hem sizinde ilginiz olmaz olayla.

Teşekkürler cnm. Ben şikayetten vazgeçtim.Ama ona bana yaşattıkları duyguları görsün diye Onu mebe bildireceğimi onun yurtta kalmasının uygun olmadığını söyledim. Niyetim sadece benim daha önce kendisi tarafından 2kere uğradığım şikayet edilme durumunun nasıl bir duygu olduğunu öğrenmesini sağlamaktı. Şikayet etme gibi bi davranışı çocuklara yakıştırıyorum. O yüzden onu şikayet edipte onun seviyesine inemezdim. Bunu yaptıktan sonra ertesi gün onun yanına gidip Onu şikayet etmyceğimi sadece bu duyguyu tatmasını istediğimi ve bu duyguyu onun bana 2kere yaşattığını söylemek istemiştim fakat olmadı. Odasında değildi. Yoldada gördüm ve yanımdan geçti konuşamadım. Herhalde bunu söyleyemiyceğim ona. Maalesef içimde kalacak. Ona onu Allaha havale ettiğimide söylemek istiyordum :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…