Canım bak şimdi.. Anladığım kadarıyla müdürle aran iyi.. Ve sen bu kızdan okulda kıdemlisin... Kızı yurttan çıkarmaya kalkarsan müdürü de şikayet etmiş olursun ki adam sana bunu ima etmiş... Bunda ısrar edersen müdürle kız birlik olur sen de karşı cephede kalırsın. sen işe müdürle babacan ilişkiler kurarak başlayacaksın - her idareci bundan çok hoşlanır- açık açık söyle, " hocam sizin o kızın yurtta kalmasını sağlayarak ne kadar iyi niyetli davrandığınızı görüyorum ama benim yaşadıklarımı göz önünde bulundurduğunuz zaman sizin iyi niyetinizi suistimal ederek, başka insanların huzurunu kaçırıyor. beni size şikayet ediyor açık açık ismimi veriyor, söylediği şeylerin gerçek olmadığını size ispat edebilrim, mesai arkadaşına bu alçaklığı yapan insanın sizin bu niyetlerinizi suistimal ederek orada burada sizi çekiştirmeyeceğini nereden biliyorsunuz. ben insan kadar küçülüp size şikyet edemiyorum ama bence aklınızdan çıkarmayın bu ihtimali, ben kendimi bile düşünmüyorum bu kadar basit meselelerden sizin başınız ağrıyor o yüzden mahçup oluyorum " de. yani nabza göre şerbet ver. ayrıca bugünden sonra o kız yüzünden üzülme, üz! bütün dişlerini çıkar ve ona göster. eminim onun da açığı vardır. bu açıkların farkında olduğunu ona anlat tatlım. a.s.