P
pippi_langstrumpf
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
-
aslında hiç belletmenlik yapmadım yönetmelik hakkında da bilgim yok.
öncelikle kolay gelsin.
sorunlu insanlar her yerde olduğu gibi öğretmenlikte de çıkıyor maalesef karşımıza.
sonra da bu insanlar yeni nesiller yetiştiriyorlar işte.
kendileri gibi sağlıksız nesiller.
müdürünü tanımadan yorum yapmak elbette çok kolay değil.
ama müdürü suçlayıcı bir şekilde yani onun açığını yakalamışsın gibi ifade edersen tepki verir bence.
bir de kız yurtta kalmaya başladıysa ve normalde bu yasaksa kızın sırtı kuvvetli demek ki.
Çok haklısın cnm. Müdürle konuşmamda çok dikkat edeceğim. Yönetmeliği okuduğumu ve bundan sonra ayrı bir özen ile yönetmeliğe göre hareket edeceğimi fakat yönetmeliğe sadece benim değil herkesin uymasını istediğimi sööleyeceğim. Bu durumda bu arkadaşımızın orda kalmasının yönetmeliğe aykırı olduğunu ve bu aykırılığında düzeltilmesini istediğimi ileteceğim..Nasıl ? -tatlicadiarzu-
Allah allah emir eri var sanki karşısında niye ayağa kalkacakmışsın ki? ilk defa duyuyorum bunu da. askeriye mi okul canım.
Çok haklısın cnm. Müdürle konuşmamda çok dikkat edeceğim. Yönetmeliği okuduğumu ve bundan sonra ayrı bir özen ile yönetmeliğe göre hareket edeceğimi fakat yönetmeliğe sadece benim değil herkesin uymasını istediğimi sööleyeceğim. Bu durumda bu arkadaşımızın orda kalmasının yönetmeliğe aykırı olduğunu ve bu aykırılığında düzeltilmesini istediğimi ileteceğim..Nasıl ? -tatlicadiarzu-
:teytey: daha neler neler............
okula genelge hazırladı ve astı ya.
bi maddesi de şuydu:müdür odasına kapı çalınarak girilir düğmeler iliklenir girmek için müsade istenir.derdini söyler.sonunda izin isteyerek iyi dileklerle ayrılır.......
Cnm öyle bir konuşma hazırladımki :))) Müdür bana bugün yurtta yemekhanede öğrencilerin başında sonuna kadar kalmadığım ile ilgili şikayet geldiğini (o kişi tarafından tabiki) söyledi. Bende yoo ben işimi hakkıyla yapıyorum dedim. Demin yönetmeliği çıkardım ve Yemek yeme ile ilgili kısmı yazıyorum:
"Yemekhane ve yatakhanelerde öğrencilerin başında bulunarak vaktinde yatıp kalkmalarını, düzenli yemek yemelerini sağlamak" şeklinde yazıyor. Bende yanlarında sonuna kadar durmasamda mutlaka bütün öğrencilerin ellerini yıkamalarını ve yemeğe inmelerini sağlıyorum. Yönetmeliktede sonuna kadar oturun demiyor. Önce bunu düzelticem. Sonra Acaba beni şikayet eden nöbetini tam olarak yapıyor mu buna nasıl emin olabiliriz diicem ki öyle yaniiii hanfendi orada beni teftiş ediyoda kendi nasıl tutyo acaba? En sonunda da yönetmeliğe harfiyen uyacağımı ve sadece benim değil herkesin uymasını istediğimi sööliycem. Buna görede yurtta kalmanın yasak olduğunu yazan yeri göstereceğim. O kişi benim kurallara uymamı istiyor bende aynı şekilde onun kurallara uymasını istiyorum? Nöbetinede dikkat etsin ve yurttan da çıksın diicem..Nasıl?
Beni yanlış anladınız benim müdürüm melek :) Çok seviyorum onu. Çok iyi ve ılımlı biri. Sorun benim kötüye çıkmış olmam. Yanii şikayetlerden dolayı ben kötü lanse edildim. Ayağım tökezlese şikayet ediliyorum o kişi tarafından. Ben durumu izah edecem müdürüme ve inş o kızın yurttan çıkmasını sağlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?