atanamayanlar bır atanayım der
atananlar baska derdı var hayat zor yaaaa
ilk girişim olacak bu yıl... ben de branşımın ataması çok yapılır sanıyordum ama yazılanları okudukça moralim bozuluyor anneme şimdiden dershane falan mı araştırsak demeye başladım. geçtim maaşı işi şunu bunu bütün bi yıl evde boş oturamam ki ben... :sinifsinif:
Ben çevremde duyduğum kadarıyla rehber öğretmenler 2000 civarı maaş alıyor atanır atanmaz. Bu maaşlar branşa göre mi belirleniyor? Acaba ben mi yanlış biliyorum yoksa o kadar almıyorlar mı?
Şimdi anladım çok teşekkür ederim. 2200 gayet iyi fakat keşke tüm öğretmenlerin değeri bilinse, herkesin hayat koşulları daha iyi olsa. Öğrencilerin bile öğretmenlere bakış pek hoş değil iken, devletin zam yapması zor malesef
alınan maaşın branşla alakası olmaz.Yeni başlayan her öğretmenin maaşı aynıdır.Farklılık alınan ek dersten kaynaklanır.15 saatin üstü ek ders alırsın.15 saat derse girenle 25 saat giren ister istemez fark eder.Rehberlikçiler,sınıfçılar ve çocuk gelişimciler ek dersi tam alır,yani bunlar 1700 küsür (yeni başlayanın maaşını tam bilmiyorum ) + 500 civarı ek ders= 2200-2250 civarı maaş alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?