Öğretmen Kıyafetleri - Kombin Köşesi

Leithia

Frühling in Paris
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
983
2.105
113
Evimizde siyah, gri, lacivert kumaş pantolon ve standart beyaz gömlek vardır mutlaka. Ama bazı ayrıntılarla enfes yeni eşleştirmeler keşfedebiliriz. Polyvore'dan bulduğum şu takım süper mesela.

Tüm gün ayakta durmaktan yorulan bacaklar için dolgu kısa topuk, daha zayıf gösterecek siyah takım ve bordo uyumu.

Yeni tarzlar eklemeye devam edeceğim.

Ben kumaş sevmiyorum,hiç beyaz gömleğim de olmadı.Herkesin tarzı farklı sonuçta ama kombin hoş olmuş

Renk uyumu müthiş. Tabii etek biraz daha uzun olmalı.

ilkokuldaki öğretmenim hergün su yeşili bi takım elbise giyinirdi.O zamanlar o kadar şık o kadar mükemmel bulurdum ki o elbiseyi...Şimdi eski fotolara bakıyorum da hadi biz uyarmamışız,anası bacısı da mı demedi "kızım bu ne ,çok çirkin" diye :)
nedense aklıma bunları yazmak geldi.Eğer çocuklar tarafından sevilen bir öğretmenseniz çuval bile giyseniz dünyanın enn harika kadınısınızdır
(tabii bunun bir de öğretmenler odası var,evet..şık olmak önemli o zaman :)

Kesinlikle katılıyorum. Ama öğretmenler odasında da şık görünmek güzel oluyor. :)

Sevdiğim ikililer şöyle benim:

gri pantolon üzerine toz pembe bluz.
siyah pantolon ile kırmızı bluz.
lacivert pantolon ile sarı bluz.

Tam uygun renk ve kıyafetleri bulamadım, buradakinden daha şık duruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…