Öğretmen icin dogum izni

caytamisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
13
3
1
Arkadaslar merhaba. Ogretmenim ve suan tam 30 haftalik hamileyim. seminer donemine baslarken tam 34 haftalik hamile olacagim. 37. Haftada zorunlu izne ayriliyoruz sanirim. dogum oncesindeki 8 haftalik iznimi dogum sonrasina atmak istiyorum. Ama ne zaman calisabilir raporu almaliyim nasil bir yol izlemeliyim yardimci olabilecek arkadas var mi?

Öğretmen değilim ama çalışanım . 32. haftada doktora gittiğinde eğer bir sorun yoksa zaten sana çalışabilir raporu veriyor. 37. haftaya kadar çalışıyorsun . sonra mecburi dogum iznine ayrılıyorsun. Zaten kalan haftalarında doğumdan sonrasına devrediyor. Hatta ben 39 da doğum yaptım doktorum bir haftayı aktardı hemen saolsun . Doktorunuza mutlaka söyleyin 32 haftada gittiğinizde. Yada sırf onun için gidin.

32, Haftanda çalışabilir raporu alıcaksın 37. haftana kadar. 37. haftanda da mecbur izne ayrılacaksın böylelikle doğum sonrasına aktarılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…