Öğretmen hanımların desteğine ihtiyacım var

İlahiyat bölümü.
E çok güzel. Dgs sınavına gir. 4 yıllığa tamamla sonrasında formasyon alırsın. Din kültürü öğretmeni alımları fazla. Hem kısa sürede meslek sahibi olmuş olursun hem de daha kolay dgs üni. Sınavından.

Öncelikle ygs sınavınının adı değişti biliyorsunuz
TYT - temel yetenek testi - oldu.

Neyi ne kadar hatırladığınızı siz en iyi bilirsiniz.
Tekrar ve soru çözümü başka yolu yok.

Sizi 2. sınav zorlayacaktır. İkisi de aynı gün biliyorsunuz. Esas branş dersleri olacak.

Yeni sınav sistemine uygun örnek sınav yayınlandı. Onu çözüp kendinizi deneyebilirsiniz.

Ayrıca özdebir vb kurumlar belli tarihlerde sınav yapıyor onları takip edip girmenizi öneririm.

Kolay gelsin :)
A Asfy

E çok güzel. Dgs sınavına gir. 4 yıllığa tamamla sonrasında formasyon alırsın. Din kültürü öğretmeni alımları fazla. Hem kısa sürede meslek sahibi olmuş olursun hem de daha kolay dgs üni. Sınavından.
Evet DGS ye de gircem.ygs ye çalışmakla aynı zamanda dgs yeçalışmış oluyorum.ikisinde de paragraf önemli olduğu için kaybım yok

Öncelikle ygs sınavınının adı değişti biliyorsunuz
TYT - temel yetenek testi - oldu.

Neyi ne kadar hatırladığınızı siz en iyi bilirsiniz.
Tekrar ve soru çözümü başka yolu yok.

Sizi 2. sınav zorlayacaktır. İkisi de aynı gün biliyorsunuz. Esas branş dersleri olacak.

Yeni sınav sistemine uygun örnek sınav yayınlandı. Onu çözüp kendinizi deneyebilirsiniz.

Ayrıca özdebir vb kurumlar belli tarihlerde sınav yapıyor onları takip edip girmenizi öneririm.

Kolay gelsin :)
A Asfy
Evet biliyorum çözdüm örnek soruları kendime dakika tutup geröek bi sınavdaymış gibi yaptım.o zaman konularda bu kadar ilelememe rapmen iyi net yapmıştım.bilmiyorum yek korkum hem o günki kadar çalışamaıyorım hem de bu yaptığım neti o sınavda da yapabilirmiyim diye endişeleniyorum.o zamanlar program lı olarak ilerlideyim sabah 7 kalkıp çalışıyordum .şu kış ayı beni biraz tembelleştirdi

Sanıyorum ki sizi en çok zaman bunaltıyor. Bence hem vaktinizi daha iyi kullanabilmek hem de daha verimli olabilmek için bir çizelge hazırlayın kendinize. Şu saatte ev işleri, bugün şu kadar ders gibisinden. Bu planı hazırlamak bile sizi o havaya sokacaktır hem de daha bir güvenli hissedersiniz. Bence tabi :)

Sanıyorum ki sizi en çok zaman bunaltıyor. Bence hem vaktinizi daha iyi kullanabilmek hem de daha verimli olabilmek için bir çizelge hazırlayın kendinize. Şu saatte ev işleri, bugün şu kadar ders gibisinden. Bu planı hazırlamak bile sizi o havaya sokacaktır hem de daha bir güvenli hissedersiniz. Bence tabi :)
Evet çok haklısınız aslında bi çok neden beni etkiliyo ama düzenli çalıştığımda bu kadar kaygılanmıyordum hem evime yetiyordum hem de derslerime.bügünden sonra artık toparlamaya başlıyacağım kendimi .inşallah başarabilirim:sampiyon:

bende oyleyim unutuyorum.soru cozmeye devam yaparsıniz ben inaniyorum ... videoyu 1lere izleyin birde cikmis sorulara bakin:KK5:

bende oyleyim unutuyorum.soru cozmeye devam yaparsıniz ben inaniyorum ... videoyu 1lere izleyin birde cikmis sorulara bakin:KK5:[/QUOTE Öyle yapacağım inşallah.vitamin değerlerinizi kontrol ettirin .ben yaptırdım B12 eksikliği ve kansızlık çıktı.unutnakta bunlarında etkisi varmış.

bendede b12 eksikligi cikti ilac verdi doktor ... bol.bol.soru yapamasanizda geriye donup bakin tekrar tekrar ben oyle yapyrm

bendede b12 eksikligi cikti ilac verdi doktor ... bol.bol.soru yapamasanizda geriye donup bakin tekrar tekrar ben oyle yapyrm
Teşekkür ederim desteğiniz için.inşallah sınav açıklandıktan sonra da mutluluğumuzu paylaşırız:KK36:

On lisans mezunu olduğunuzu söylediniz.lisansa tamamlamak için dgs 'ye
Girmeniz gerekiyor.niye üniv
Sınavı bidaha?ayrıca istanbul ve marmara üniversitesi nde uzaktan eğitim on lisan bölümleri var bilginiz olsun.birde istanbul üniversitesi uzaktan egitimde de dgs ile geçiş ve 2.universite kapsamında sınavsız kayıt var.bilginiz olsun.hangi bölüm sizin?marmara üniversitesi nde uzaktan eğitim olmasına rağmen verilen doplama örgün eğitim diplomasi bu arada.uzaktan eğitim yazmıyor ve barajı geçip kayıt olmak yeterli.bu bilgiyide paylaşmış olayım.tum sosyal haklarindan yararlanabiliyorsunuz üniversitenin.

Son düzenleme:
On lisans mezunu olduğunuzu söylediniz.lisansa tamamlamak için dgs 'ye
Girmeniz gerekiyor.niye üniv
Sınavı bidaha?ayrıca istanbul ve marmara üniversitesi nde uzaktan eğitim on lisan bölümleri var bilginiz olsun.birde istanbul üniversitesi uzaktan egitimde de dgs ile geçiş ve 2.universite kapsamında sınavsız kayıt var.bilginiz olsun.hangi bölüm sizin?marmara üniversitesi nde uzaktan eğitim olmasına rağmen verilen doplama örgün eğitim diplomasi bu arada.uzaktan eğitim yazmıyor ve barajı geçip kayıt olmak yeterli.bu bilgiyide paylaşmış olayım.tum sosyal haklarindan yararlanabiliyorsunuz üniversitenin.
DG hakkında bilgim var .aöa DGS için iyi bir oaragraf yapmak gerekli.AÖF diploma puanım düşük dgs de katkısı olmuyo.lise okul başarı pıanım daha yüksek.kendi bölümü tercih yaptığımda okuldan ek puanda gelcek kazanmak açısından bunlarda işimi kolaylaştırıyo.ygs den dahi kazansam 2 yıl okuyacam anı şekilde ,Dgs ile eşdeğer.ygs ye çalışmak dgs den kayıp değil diye düşündüm ikisinde de paragrafın önemi ortak .Ama kayıt olmak için barajı geçmenin yeterli olduğunu bilmiyordum.bu bilgilere nasıl ulaşabilirim .bölümüm ilahiyat alanım sözel.

DG hakkında bilgim var .aöa DGS için iyi bir oaragraf yapmak gerekli.AÖF diploma puanım düşük dgs de katkısı olmuyo.lise okul başarı pıanım daha yüksek.kendi bölümü tercih yaptığımda okuldan ek puanda gelcek kazanmak açısından bunlarda işimi kolaylaştırıyo.ygs den dahi kazansam 2 yıl okuyacam anı şekilde ,Dgs ile eşdeğer.ygs ye çalışmak dgs den kayıp değil diye düşündüm ikisinde de paragrafın önemi ortak .Ama kayıt olmak için barajı geçmenin yeterli olduğunu bilmiyordum.bu bilgilere nasıl ulaşabilirim .bölümüm ilahiyat alanım sözel.
Baraj puan olan 150 almaniz onlisans icin yeterli bunun icin cumartesi sabahi yapilacak ilk sinava girmeniz yeterli yani tyt ye.pazar günkü sınava girmenize gerek yok.lisans istiyorsanız 180 barajını gecmeniz gerekiyor bunun içinde pazar günkü sinavada yani hem tyt ye hem de 2.oturuma katılmanız gerekiyor.aof için puan önemli değil.dgs ye girmeniz ve on önlisans diplomaniz ile tercih yaptıktan sonra kayıt olmaniz yeterli
orda puanla ilgili bir sıkıntı yok.istanbul üniversitesi nde uzaktan eğitim istiyorsanız üniversite sınavına girip barajı geçip kayıt oluyorsunuz bukadar.sormak istediğiniz varsa yardımcı olabilirim.ayrica bir çok üniversitenin;sehriniz neresi ise uzaktan eğitimi mevcut.bolumunuze göre netten araştırıp üniversiteden bilgi alıp ona gore yönelebilirsiniz.ilahiyat çoğunlukla lisans tamamlama olarak uzaktan eğitimi var.mesela izmir ege üniversitesi nde de mevcut.sinav zamani kendi sehrinizdeki üniversitelere girebiliyorsunuz sınavlara.varsa tabi bu durum okullarında.hangi sehirdesiniz?aklıma gelenler şimdilik bunlar

Baraj puan olan 150 almaniz onlisans icin yeterli bunun icin cumartesi sabahi yapilacak ilk sinava girmeniz yeterli yani tyt ye.pazar günkü sınava girmenize gerek yok.lisans istiyorsanız 180 barajını gecmeniz gerekiyor bunun içinde pazar günkü sinavada yani hem tyt ye hem de 2.oturuma katılmanız gerekiyor.aof için puan önemli değil.dgs ye girmeniz ve on önlisans diplomaniz ile tercih yaptıktan sonra kayıt olmaniz yeterli
orda puanla ilgili bir sıkıntı yok.istanbul üniversitesi nde uzaktan eğitim istiyorsanız üniversite sınavına girip barajı geçip kayıt oluyorsunuz bukadar.sormak istediğiniz varsa yardımcı olabilirim.ayrica bir çok üniversitenin;sehriniz neresi ise uzaktan eğitimi mevcut.bolumunuze göre netten araştırıp üniversiteden bilgi alıp ona gore yönelebilirsiniz.ilahiyat çoğunlukla lisans tamamlama olarak uzaktan eğitimi var.mesela izmir ege üniversitesi nde de mevcut.sinav zamani kendi sehrinizdeki üniversitelere girebiliyorsunuz sınavlara.varsa tabi bu durum okullarında.hangi sehirdesiniz?aklıma gelenler şimdilik bunlar
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için .

selamun aleyküm hanımlar.ben bir çocuk annesiyim.ön lisans mezunuyum,ama bu istediğim mesleği yapmak için yeterli değil,nasipse ygs ye girip o şekilde bölümümü tamamlamayı düşünüyorum. ygs konularının %70 ini bitirdim sayılır fakat bitirdiğim konuları da unutmuş durumdayım.soru çözmem fazla olmadı ama çözüyorum arada bir.dersahneye gitme imkanım 0 sadece evde çalışıp girmeye iznim var
Derdim şu ;sizce bu ygs yi kazammak için nasıl bi yol izlemekiyim .çocuk ,ev,eş stresş derken bi hayli yoruluyorum .önümdeki zaman kazanmam için hala yeterli mi.bölümüm sözel.artık ders çalışmaktan yorulduğumu hissediyorum konuları bitirmek beni bayağı yordu ama üniversiteyi de kazanmayı çok istiyorum.bana bi yol gösterecek olanınız var mı.umarım derdi mi tam olarak anlatabilmişimdir.
merhaba.Önlisans mezunu iseniz ygs değilde dgs ye girerek bölümünüzü lisansa tamamlasanız?Bölüm değişikliğimi yapmak istiyorsunuz?

DGS ile 4yila tamamlama şansın var mı canım? DGS daha kolay bir sınav

X