selamun aleyküm hanımlar.ben bir çocuk annesiyim.ön lisans mezunuyum,ama bu istediğim mesleği yapmak için yeterli değil,nasipse ygs ye girip o şekilde bölümümü tamamlamayı düşünüyorum. ygs konularının %70 ini bitirdim sayılır fakat bitirdiğim konuları da unutmuş durumdayım.soru çözmem fazla olmadı ama çözüyorum arada bir.dersahneye gitme imkanım 0 sadece evde çalışıp girmeye iznim var
Derdim şu ;sizce bu ygs yi kazammak için nasıl bi yol izlemekiyim .çocuk ,ev,eş stresş derken bi hayli yoruluyorum .önümdeki zaman kazanmam için hala yeterli mi.bölümüm sözel.artık ders çalışmaktan yorulduğumu hissediyorum konuları bitirmek beni bayağı yordu ama üniversiteyi de kazanmayı çok istiyorum.bana bi yol gösterecek olanınız var mı.umarım derdi mi tam olarak anlatabilmişimdir.
Derdim şu ;sizce bu ygs yi kazammak için nasıl bi yol izlemekiyim .çocuk ,ev,eş stresş derken bi hayli yoruluyorum .önümdeki zaman kazanmam için hala yeterli mi.bölümüm sözel.artık ders çalışmaktan yorulduğumu hissediyorum konuları bitirmek beni bayağı yordu ama üniversiteyi de kazanmayı çok istiyorum.bana bi yol gösterecek olanınız var mı.umarım derdi mi tam olarak anlatabilmişimdir.