- 20 Ocak 2008
- 15.103
- 31.716
Ya orda kaliyor bir sey yapacagimizdan degil.enseleseler ne olcak aaaa pardon biz sevisiyordunuz sandık mi diyecekler
Ogretmenevleri evlilik cuzdani ister ya da nufus.Bu nettir.Denemek size kalmis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya orda kaliyor bir sey yapacagimizdan degil.enseleseler ne olcak aaaa pardon biz sevisiyordunuz sandık mi diyecekler
Girebilirsin kimse mesele etmez, edemez.
Burdaki pek namuslu arkadaşlara bakma sen. Akılları fikirleri oynaşta olduğu için arkadaşlarıyla aynı eve aynı odaya girmeye korkmuşlar onlar
Ogretmenevleri evlilik cuzdani ister ya da nufus.Bu nettir.Denemek size kalmis.
Mesele edemez demeyelim seph.Ogretmenevi prosedurleri biraz oyle.Eskisehirde misal ayni mevzuyla ilgili sikintilar olmustu hatirliyorum.
He ayrica zaten ogretmenevinde tek kisilik oda pek yok.Bulabilirse kalir yoksa tanimadigi kisilerle ayni odayi paylasacak arkadasi.O zaman da odada baska biri varken rahat,sessiz calisilir mi bilemedim.
Üstte cevap yazdım. Uşakta biri laf edecek oldu verdik ağzının payını geçtik. Giriliyor yani. Bir keresinde erkek kuzenimle de kaldım.
Eskisehirde direkt ailelere haber verdiler seph biliyo musun.Ilk senemdi yurtta kaliyodum.Yurttan bi kizdi.Rezillik yani.Bize de ders olmustu. Aklimiza bu cuzi fiyatli,parlak fikir gelmisken vazgecmistik :)
İşletmecilerin işgüzarlığıdır. Bir de öğrenci görünce abartmışlardır durumu muhtemelen. Benim ailemi arasalar da ağızlarının payını alacakları için korkmuyordum. Ki aileme nasıl ulaşacaklar ki ben iletişim bilgisi vermediğim sürece? Öğrenci de olsam reşit bir bireyim sonuçta.
O kadar çok ilde öğretmen evinde kaldım ki sayamam şu an muhtemelen. Eskişehire hiç gitmedim ama.
Osmangazi,anadolu bir de ustune anadolu acik ogretimler var ve cogunlukta bu kesim. (ki bunlarda gozlemledigim cogunun aile cocugunun orgun okudugunu saniyordu ve senelerce aileleri kandiriyordu,bir nevi baskidan,kucuk yerden kacis gelenler icin)Hepsini buna dahil edemem de cogu ipin ucunu kacirip cozutuyor..Cok rahat bir aile,cevrede buyudum.Agzim acik kalacak olaylari Eskisehirde okurken gordum...Tahminim olasi farkli bir duruma intikal edecek bisey olabileceginden belki onlemler ya da uygulamalar daha sıkıdır.
Doğrudur, mecbur kalmışlardır belki orda.
Girebilirsin kimse mesele etmez, edemez.
Burdaki pek namuslu arkadaşlara bakma sen. Akılları fikirleri oynaşta olduğu için arkadaşlarıyla aynı eve aynı odaya girmeye korkmuşlar onlar
Ben sana katıldım da
Geçen başkent öğretmenevinde kaldım misafirler odaya çıkamaz yazmışlar ama nasıl takip edecekler anlamadım yüzlerce oda var
Tek kişi iki kişilik yatak olan odada kaldım mesela
Lıkanta 1 Cafe çayı katında idi odalarda arada diğerlerine giren odaya da girer yani