Öğretmen evinde misafir kalan birinin odasına gidebilir miyim?

imdelilah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
424
124
Arkadaşım öğretmen evinde misafir olarak kalıyor odasına gitmeme izin verirler mi? Yoksa hoş karsilanmaz mı? Bu arada arkadaşım erkek. Çok yakın bir arkadaşım. Bunu da soyleyeyim yanlis anlaşılmasın:)

Izin vermezler. Esimle nisanli iken cicegi koymak icin beraber odaya girdik hemen aramislardi. Ayrica normal arkadasin ise disarida gorusun odasina girip ne yapacaksin?

Ben okul icin odev olarak kisa film çekeceğim, arkadasim da bana yardim edecek ondan once sakin ve sessiz bir yerde planlari yapmalıyız.

Malesef olmuyor.Enselenme ihtimaliniz yuksek.Rezillige degmez.3 yildizli bir otel ogretmenevinden 50 lira fazla tas catlasin.Oraya gidin.

Malesef olmuyor.Enselenme ihtimaliniz yuksek.Rezillige degmez.3 yildizli bir otel ogretmenevinden 50 lira fazla tas catlasin.Oraya gidin.

Ya orda kaliyor bir sey yapacagimizdan degil.enseleseler ne olcak aaaa pardon biz sevisiyordunuz sandık mi diyecekler

Bu ders icin eve almaya calismalar, odaya girmeye calismalarda bitmedi. Buna benzer bi konu daha vardı oda matematik calistircakti. :KK70: havalar guzel diyoruz sakin sessiz yer mi yok ev ortamindan baska. Bilmesek...

Ya malesef rahatca çalışacağımız bir yer yok

Ya malesef rahatca çalışacağımız bir yer yok

Bizde ogrenci olduk bizde toplu ders calistik kimse kimsenin evine odasina girme planlari yapmadi. Ha illa ev lazimsa birimizde toplanirdi elbet. Madem cok lazim o senin evine gelsin o zaman sonucta sadece ders plani yapcaksiniz ya hani. Onun disinda kafeler, parklar vs hep calismaya uygun yerler ve calisanlarida goruyorum. Boş olsun derseniz sabah saatleri gayet uygun.

Bizde ogrenci olduk bizde toplu ders calistik kimse kimsenin evine odasina girme planlari yapmadi. Ha illa ev lazimsa birimizde toplanirdi elbet. Madem cok lazim o senin evine gelsin o zaman sonucta sadece ders plani yapcaksiniz ya hani. Onun disinda kafeler, parklar vs hep calismaya uygun yerler ve calisanlarida goruyorum. Boş olsun derseniz sabah saatleri gayet uygun.

Tamam zaten öyle olmazsa mecbur bu sekilde olacak. Bizim eve de gelebilir ama buna ailem karşı cikar. Ben buraya aciklama yapmak zorunda degildim. Sadece soru sormustum.

Plan yapmak için illa odasına gitmenize gerek yok ki
Ben de sınıftan bir erkek arkadasimla proje hazirliyordum ama ne o bana geldi ne ben ona gittim
Okulda ders olmayan müsait sınıflarda çalışırdık
Eğer o sınıfın dersi olursa başka bir sınıf bulur devam ederdik ve sınıfın kapısını da her zaman açık birakirdim

Neden odasına gitmek zorundaymissiniz gibi hissettiniz anlayamadim

Plan yapmak için illa odasına gitmenize gerek yok ki
Ben de sınıftan bir erkek arkadasimla proje hazirliyordum ama ne o bana geldi ne ben ona gittim
Okulda ders olmayan müsait sınıflarda çalışırdık
Eğer o sınıfın dersi olursa başka bir sınıf bulur devam ederdik ve sınıfın kapısını da her zaman açık birakirdim

Neden odasına gitmek zorundaymissiniz gibi hissettiniz anlayamadim
Zorunda hissetmedim.sadece sordum

Ya birden okuyunca cok komigime gitti:KK66:
Bu arada ogretmenevleri bu konularda biraz hassas,izin verilmiyor kesinlikle
Ama ogretmenevlerinin sizin yapacaginiz calismaya uygun sessiz salonlari falan olur,veya kafeteryada bos bir alan secebilirsiniz

Evet oyle bir salon da olabilir. Okul uzak bize ve arkadasimi okula almazlar.

:KK69:Olmaz şekerim siz belki bişey yapmazsınız, ama öle herkese izin verirlerse orası öğretmen evi deil başla bir eve döner.siz başla plan yapın..

Ben Isparta da okuduğum dönemlerde arkadaşın yanına gtmistim öğretmenevine girerken kimse sormamisti yani birazda güvenliğe bakar diyorum (yatılı kalmadim)

X