- 12 Ekim 2013
- 424
- 124
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Izin vermezler. Esimle nisanli iken cicegi koymak icin beraber odaya girdik hemen aramislardi. Ayrica normal arkadasin ise disarida gorusun odasina girip ne yapacaksin?
Malesef olmuyor.Enselenme ihtimaliniz yuksek.Rezillige degmez.3 yildizli bir otel ogretmenevinden 50 lira fazla tas catlasin.Oraya gidin.
İki ayrı oda tutup gece kimse görmeden odasına tüyüp çılgınca sevişebilirsiniz
Ama benim tavsiyem otele gidin kafanız rahat etsin
Bu ders icin eve almaya calismalar, odaya girmeye calismalarda bitmedi. Buna benzer bi konu daha vardı oda matematik calistircakti. havalar guzel diyoruz sakin sessiz yer mi yok ev ortamindan baska. Bilmesek...
Ya malesef rahatca çalışacağımız bir yer yok
Bizde ogrenci olduk bizde toplu ders calistik kimse kimsenin evine odasina girme planlari yapmadi. Ha illa ev lazimsa birimizde toplanirdi elbet. Madem cok lazim o senin evine gelsin o zaman sonucta sadece ders plani yapcaksiniz ya hani. Onun disinda kafeler, parklar vs hep calismaya uygun yerler ve calisanlarida goruyorum. Boş olsun derseniz sabah saatleri gayet uygun.
Offf cok fenasin sen yaaaİki ayrı oda tutup gece kimse görmeden odasına tüyüp çılgınca sevişebilirsiniz
Ama benim tavsiyem otele gidin kafanız rahat etsin
Offf cok fenasin sen yaaa
Zorunda hissetmedim.sadece sordumPlan yapmak için illa odasına gitmenize gerek yok ki
Ben de sınıftan bir erkek arkadasimla proje hazirliyordum ama ne o bana geldi ne ben ona gittim
Okulda ders olmayan müsait sınıflarda çalışırdık
Eğer o sınıfın dersi olursa başka bir sınıf bulur devam ederdik ve sınıfın kapısını da her zaman açık birakirdim
Neden odasına gitmek zorundaymissiniz gibi hissettiniz anlayamadim
Ya birden okuyunca cok komigime gittiSirf arkadas diyo diye sevisesim geldi
Ya birden okuyunca cok komigime gitti
Bu arada ogretmenevleri bu konularda biraz hassas,izin verilmiyor kesinlikle
Ama ogretmenevlerinin sizin yapacaginiz calismaya uygun sessiz salonlari falan olur,veya kafeteryada bos bir alan secebilirsiniz