Öğretmen Eşleri

Arkadaslar benim esimde Anadili ögretmeni ben kendimde anaokulu ögretmeniyim veeeee siki durun oglumda lise ögretmeni olacak.Yaaaaa aile boyu hizmet veriyoruz.Kutsal meslek cok seviyoruz ama coookkk yorucu öyle degilmi?

benim de eşim beden eğitimi öğretmeni burda buluşmak iyi oldu biz mecburi hizmetteyiz eşim bir köyde çalışıyor 4 yılın bitmesini bekliyoruz inşallah memlekete döneriz sizler nerelerde çalışıyorsunuz

merhabalar aranıza yeni katıldım evet benim eşimde sınıf öğretmeni ve gerçekten durumları çok zor allah hepsinin yardımcısı olsun aranızda olduğum için çok mutluyum.

benim eşimde öğretmen emeklisi 2 yıl oldu çok genç yaşta emekli oldu 45 yaşında ben bırakma dediğim halde emekliliği geldiği gibi bıraktı çok yoruldum dedi 20 yılda gitmediğimiz yer kalmadı üstelik evlenmeden 5 yılda başka yerlerde rahat ederim emekli olayım dedi ama daha kötü rahat edemedi şimdide keşke devam etseydim emekli olmasaydım diyor öğretmenlerimizin işlerinin çok zor olduğunu biliyorum çok zor şartlarda çalışıyorlar rabbim yardımcıları olur inşallah

selam öğretmen eşleri herşey gönlünüzce olsun iyi sabahlar günaydııııın :sm_cool:

Bende öğretmen eşi olma adayıyım (nişanlıyım).Benimki kollejde öğretmenlik yapıyor.Kafasını kaşıyacak zamanı bile olmuyor.Allah yardımcıları olsunç

benim de eşim sınıf öğretmeni..ve yeni bir site açtı,adresini vereyim,isteyen ziyaret etsin,özellikle eşleriniz için çok aranan dosyalar,çocuk şarkıları vb.eğitimle ilgili herşeyi bulabilirsiniz..adres:

www.mininiminiler.tr.gg

merhabalar,
benimki de ingilizce ögretmeni suan Erzurum Aşkale'de zorunlu hızmetini tamamlıyo;sert gecen hava şartları,düzük kültür düzeyi,yetersiz sosyo-ekonomik koşullar.....

merhabalar
bende öğretmen eşiyim
babam ve erkek kardeşimde öğretmen
eşimle babam sınıf öğretmeni....

merhabalar,
benimki de ingilizce ögretmeni suan Erzurum Aşkale'de zorunlu hızmetini tamamlıyo;sert gecen hava şartları,düzük kültür düzeyi,yetersiz sosyo-ekonomik koşullar.....

allah yardımcınız olsun
oraları çok iyi bilirim
benim eşimde karayazının bi köyünde görev yapmıştı
daha iki haftalık gelinken oraya gitmiştim
çok zor günlerdi
allahtan ben bir yıl kaldım
eşim dört yıl kalmıştı
oradaki öğretmenlerin çalışma şartları çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…