• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmen Eşleri

Buyrun Benim. Lisede Matematik öğretmeni Kocacum. Ama artık illallah diyor yazık. neyseki tatile girdiler de sıyırmadan atlattık bir dönemi daha.

Efendim,sevgiler saygılar!!!!!

Lisede Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni biricik eşim...Aynı zamanda öğretmen bir babanın kızıyım..

mrehaba benim eşimde öğretmen...öğretmen eşi olmak nasıl bir duygu birde sizden alalım..buyurun bayanlar..

selam!benim eşimde biyoloji öğretmeni.
öğretmenlik güzel meslek ama şimdiki gençlerin durumuda malum hani.

slm benimde eşim eşlerinizle meslaktaş benimki kolejde ve oralarda eğitim vermek daha zor ALLAH hepsinin tardımcısı olsun geleceğimiz oların elinde

merhaba benim sözlüm de sosyal bilgiler öğretmeni.. ve bu çok gurur verici birşey.. bir çok öğrencisi ona hayran başarılı hakkını veriyor.. mesleğiyle bir sürü kalbe ulaşıyor.. unutulmaya mahkum bir insan olarak kalmıyor bir yerlerde hep onu özleyen kızları ve oğulları var... ve üstelik öğretmenler çok mantıklı, duyarlı bir karakter geliştiriyorlar..

duymayan varmı bilmem ama benimkide sınıf öğretmeni ne kıyak meslek derdim, eşimle tanışmadan önce şimdi zavallılar diyorum. çok zor bir meslek.

öğretmenler gününde eşinize hediye alıcakmısınız. çiçek neyim yollasammı ki :uhm:

ben de sözlüm de sınıf öğretmeniyiz..aynı meslekten olmak güzel bir duygu birbirimizin halinden anlıyoruz..

slm arkadaşlar benim eşimde drama ögretmeni.umarım güzel arkadaşlıklar kurarız.

Back