öğretmen ekim anneleri ne zaman izine ayrılcazz..

mhrmh

her canlı bir mucizeee
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
338
2
ya kızlar çok sinir oluyorum ..şimdi iki haftamız yanacak mı bizim...zaten tatildeyiz..nasıl ayrılcaz doğum iznine....benım beklenen tarihim 10 ekim...bi de bişey daha sorcam...biz eğitim ödeneklerimizi alabilecekmiyiz acaba....hani izinli oluyoruz ya ..bi de vermezlermiş...

ya kızlar çok sinir oluyorum ..şimdi iki haftamız yanacak mı bizim...zaten tatildeyiz..nasıl ayrılcaz doğum iznine....benım beklenen tarihim 10 ekim...bi de bişey daha sorcam...biz eğitim ödeneklerimizi alabilecekmiyiz acaba....hani izinli oluyoruz ya ..bi de vermezlermiş...

canım ben de aynı durumdayım..salı günü doktoruma sordum doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına aktaramıyomuşum..seminerlere gitmeyi düşünüyodum,böyle onlunca vazgeçtim
32.haftayı bekliyorum..bi okula uğrıycam bakalım izne ayrılabilir miyim yoksa izin almak için 1 eylülü mü bekliycem..

benim sezeryan olacak..beklenme doğum tarihim 12 ekim ama 4-5-6 ekim gibi alırız dedi doktor..sezeryanla doğumlara 3 ay heyet raporu veriyolarmış,ona sevindim:)

eğitim ödenekleri benim de kafamı kurcalıyo inşallah alabiliriz:Saruboceq:

ya benımde dogum tarıhım 29 ekım acaba ben ne zaman ayrılmalıyım semınerere gıtmeyı dusunuyorum ama okula hıc baslamam sanırım

ben geçen sene eylül ayında dogum yaptım yaz tatilinde olmama ragmen dogum iznimi aktarmıştım.bulundugunuz meb den mebe degişiyor benim milli eğtimde sorun çıkmamıştı.umarım aktarırsınız iznleri

canım ben de aynı durumdayım..salı günü doktoruma sordum doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına aktaramıyomuşum..seminerlere gitmeyi düşünüyodum,böyle onlunca vazgeçtim
32.haftayı bekliyorum..bi okula uğrıycam bakalım izne ayrılabilir miyim yoksa izin almak için 1 eylülü mü bekliycem..

benim sezeryan olacak..beklenme doğum tarihim 12 ekim ama 4-5-6 ekim gibi alırız dedi doktor..sezeryanla doğumlara 3 ay heyet raporu veriyolarmış,ona sevindim:)

eğitim ödenekleri benim de kafamı kurcalıyo inşallah alabiliriz:Saruboceq:
eğitin ödeneginide alıyosunuz merak etmeyin..ben almıştım.4 eylülde dogum yapmıştım

eğitin ödeneginide alıyosunuz merak etmeyin..ben almıştım.4 eylülde dogum yapmıştım

Zeos sana bişi sormak istiyrm, kafamı çok kurcalayan bi durum var bu izinle ilgili. Ben izinde olduğum halde 32. haftam dolduğu için dr izne ayırdı, yani boşu boşuna 10 gün önceden doğum iznim başlamış oldu.Doğum ekim başı gibi olacak Allah' ın izniyle. Sen eylül başında yapmışsın, sen nasıl kullandın iznini? Sen de benm gibi yaz tatilinde mi kullandın dğm iznini?
Şimdiden teşekkürler...

merhaba arkadaşlar.benimde doğumum 6ekim.ben çalışabilir raporumu aldım.18eylüle kadar çalışcam.5 hafta olmasada 3 haftayı aktarcam doğumdan sonraya.1 eylülde başlıyorum 18 eylülde izne ayrılcam.bence alın çaşılabilir raporlarınız.3hafta 3haftadır.

benim doğumumda ekim sonu.sezeryan olacak.doğumu memleketim Hatay da yapacam.eşim askerde olduğu için ve 2 yaşında oğlum olduğu için Erzuruma gitmek zor olacak. bende 32. haftamda 10 eylül de izne ayrılacam. ama seminer dönemi rapor alacam sağlık ocağından 10 günlük rapor alsam ve bunu erzurum mem e fakslasam yeterli olur heralde değil mi?

yaa kızlarr bilen biri yardımcı olsaaa...ben şimdi 33.haftamdayım.34 de doğum iznine ayrılsam,yani 1 eylülde doğumumda 10 ekim gibi inşllhh,raporu nasıl neye göre alcam...kaç hafta doğum öncesi alcam...offfff anlamıyorum ben bu işiii yaaaaaa..kime sorsak ki....kaç haftamı doğum sonrasına aktarcam....

öğretmenler için tek bebekte 8 hafta önce 8 hafta sonra yönetmeliği okuyun eğer 32 haftada 5 hafta daha çalışabilir raporu alırsanız 5 haftayı doğum sonrasına aktarmış olursunuz almazsanız 8 haftanız gider Ben okullar açılınca yani 1ekim hemen o gün çalışabiriz 5 hafta raporumu doktorumdan çıkaracağım 32 haftamda .zaten sonraki haftalarda izne girmiş oluyoruz benim bildiğim benim kısmetse ekim 27 doğumum

yaa kızlarr bilen biri yardımcı olsaaa...ben şimdi 33.haftamdayım.34 de doğum iznine ayrılsam,yani 1 eylülde doğumumda 10 ekim gibi inşllhh,raporu nasıl neye göre alcam...kaç hafta doğum öncesi alcam...offfff anlamıyorum ben bu işiii yaaaaaa..kime sorsak ki....kaç haftamı doğum sonrasına aktarcam....

benim doğum ultrasona göre 12 ekim görünüyor...ama mecbur sezeryan olacağından 4-5-6 ekim gibi alırız dedi doktor..

gerçi 9 veya 10 ekim de aldırmayı düşünüyorum..bebek anne karnında ne kadar kalırsa ii...tabi Allahım inşallah o günleri de gösterirse...

ben okula gittim..doğum öncesi izne ayrılıcamı söyledim..şimdi mi alayım iznimi,yoksa zaten şuan tatildeyiz diye,1 eylüle mi bırakayım dedim...okul müdürü,nolur nolmaz sen 32. haftanda al iznini, bize teslim et dedi...ben de 32. haftamda aldım doktordan iznimi okula teslim ettim..1 eylülde okula başlamıcam yani..

doğumdan sonra ise doktorum 3 ay heyet raporu vereceğini söyledi..inşallah bi aksilik olmaz

benim doğum ultrasona göre 12 ekim görünüyor...ama mecbur sezeryan olacağından 4-5-6 ekim gibi alırız dedi doktor..

gerçi 9 veya 10 ekim de aldırmayı düşünüyorum..bebek anne karnında ne kadar kalırsa ii...tabi Allahım inşallah o günleri de gösterirse...

ben okula gittim..doğum öncesi izne ayrılıcamı söyledim..şimdi mi alayım iznimi,yoksa zaten şuan tatildeyiz diye,1 eylüle mi bırakayım dedim...okul müdürü,nolur nolmaz sen 32. haftanda al iznini, bize teslim et dedi...ben de 32. haftamda aldım doktordan iznimi okula teslim ettim..1 eylülde okula başlamıcam yani..

doğumdan sonra ise doktorum 3 ay heyet raporu vereceğini söyledi..inşallah bi aksilik olmaz

zeze doğumumuz hemen hemen aynı tarıhte..ama benımkı daha sezeryan mı normla doğum mu belli değil...beklenen tarıh 10 ekim..ben okuluma özür durumndan daha yeni tayın oldum,kararnamem bile gelmedi.hemen başlayıp hemen ayırılış yapıacm...ama kaç haftası doğum öncesine kaç haftası doğum sonrası olcak onu bılmıyorum..

zeze doğumumuz hemen hemen aynı tarıhte..ama benımkı daha sezeryan mı normla doğum mu belli değil...beklenen tarıh 10 ekim..ben okuluma özür durumndan daha yeni tayın oldum,kararnamem bile gelmedi.hemen başlayıp hemen ayırılış yapıacm...ama kaç haftası doğum öncesine kaç haftası doğum sonrası olcak onu bılmıyorum..

canım 32. haftada doktora gitmek gerek...çalışcam dersen 37. haftaya kadar çalışabilir raporu veriyor.rapor dediğim okulundan aldığın sevk kağıdına yazıyo bu dediklerimi..o zaman 1 eylülde göreve başlarsın..böylece çalıştığın kadarını doğum sonrasına aktarırsın.

yok benim gibi doğum öncesi 8 haftalık izne ayrılmak istersen,yine 32. haftada aldığın sevkini doktoruna "doğum öncesi 8 haftalık izne ayrılması uygundur" diye imzalatıp okul idaresine teslim edersin..böylece doğumdn sonra 8 hafta izin kullanırsın..

ben aslında 37.haftaya dek çalışmak istedim ama doktor gerek yok dedi..bende iznimi başlattım..umarım yardımcı olabilmişimdir

kızlar ben pazar günü 32. haftayı tamamlıyorum.pazartesi izin almam lazım.yalnız il dışı tayin oldum ve yeni okuluma pazartesi başlicam. eski okulumlada ilişik kestim.sevk alma problemi yaşicam sanırım.raporu 2-3 gün geç alsam problem çıkar mı acaba...

kızlar ben pazar günü 32. haftayı tamamlıyorum.pazartesi izin almam lazım.yalnız il dışı tayin oldum ve yeni okuluma pazartesi başlicam. eski okulumlada ilişik kestim.sevk alma problemi yaşicam sanırım.raporu 2-3 gün geç alsam problem çıkar mı acaba...

CANIM BEN NETTEN ARAŞTIRDIM..32+0 İLE 32+6 ARASINDA HERHANGİ BİR GÜNDE ALABİLİRSİN..
hatta bazı doktorlar 32.haftayı geçse bile rapora 32. hafta yazabiliyomuş..ama sen yine de riske atma kendini derim..kolay gelsin

CANIM BEN NETTEN ARAŞTIRDIM..32+0 İLE 32+6 ARASINDA HERHANGİ BİR GÜNDE ALABİLİRSİN..
hatta bazı doktorlar 32.haftayı geçse bile rapora 32. hafta yazabiliyomuş..ama sen yine de riske atma kendini derim..kolay gelsin

zezecim ben şu an 34.haftamdayım daha yeni rapor alcam doktorumdan..bi özel hastane olması problem oluşturmaz değil mi...bunlar illa devlet olacak diye tutturmasın???

zezecim ben şu an 34.haftamdayım daha yeni rapor alcam doktorumdan..bi özel hastane olması problem oluşturmaz değil mi...bunlar illa devlet olacak diye tutturmasın???

ilk doğumum özel hastanede olmuştu benim..raporumu da ordan almıştım...sorun çıkmamıştı..sende de sorun olacağını sanmıyorum canım..ama yine de bi okuluna sor bence..

bende 33+1 deyim özür grubundan yeni atandım bugün yeni yerimde göreve başlattım ve hemen sevk aldım yarında doktorumdan doğum öncesi iznimi alıcam ve teslim edicem milli eğitime..herkese sağlıklı doğumlar diliyorum...

X