- 5 Nisan 2009
- 338
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar çok sinir oluyorum ..şimdi iki haftamız yanacak mı bizim...zaten tatildeyiz..nasıl ayrılcaz doğum iznine....benım beklenen tarihim 10 ekim...bi de bişey daha sorcam...biz eğitim ödeneklerimizi alabilecekmiyiz acaba....hani izinli oluyoruz ya ..bi de vermezlermiş...
eğitin ödeneginide alıyosunuz merak etmeyin..ben almıştım.4 eylülde dogum yapmıştımcanım ben de aynı durumdayım..salı günü doktoruma sordum doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına aktaramıyomuşum..seminerlere gitmeyi düşünüyodum,böyle onlunca vazgeçtim
32.haftayı bekliyorum..bi okula uğrıycam bakalım izne ayrılabilir miyim yoksa izin almak için 1 eylülü mü bekliycem..
benim sezeryan olacak..beklenme doğum tarihim 12 ekim ama 4-5-6 ekim gibi alırız dedi doktor..sezeryanla doğumlara 3 ay heyet raporu veriyolarmış,ona sevindim:)
eğitim ödenekleri benim de kafamı kurcalıyo inşallah alabiliriz:Saruboceq:
eğitin ödeneginide alıyosunuz merak etmeyin..ben almıştım.4 eylülde dogum yapmıştım
yaa kızlarr bilen biri yardımcı olsaaa...ben şimdi 33.haftamdayım.34 de doğum iznine ayrılsam,yani 1 eylülde doğumumda 10 ekim gibi inşllhh,raporu nasıl neye göre alcam...kaç hafta doğum öncesi alcam...offfff anlamıyorum ben bu işiii yaaaaaa..kime sorsak ki....kaç haftamı doğum sonrasına aktarcam....
benim doğum ultrasona göre 12 ekim görünüyor...ama mecbur sezeryan olacağından 4-5-6 ekim gibi alırız dedi doktor..
gerçi 9 veya 10 ekim de aldırmayı düşünüyorum..bebek anne karnında ne kadar kalırsa ii...tabi Allahım inşallah o günleri de gösterirse...
ben okula gittim..doğum öncesi izne ayrılıcamı söyledim..şimdi mi alayım iznimi,yoksa zaten şuan tatildeyiz diye,1 eylüle mi bırakayım dedim...okul müdürü,nolur nolmaz sen 32. haftanda al iznini, bize teslim et dedi...ben de 32. haftamda aldım doktordan iznimi okula teslim ettim..1 eylülde okula başlamıcam yani..
doğumdan sonra ise doktorum 3 ay heyet raporu vereceğini söyledi..inşallah bi aksilik olmaz
zeze doğumumuz hemen hemen aynı tarıhte..ama benımkı daha sezeryan mı normla doğum mu belli değil...beklenen tarıh 10 ekim..ben okuluma özür durumndan daha yeni tayın oldum,kararnamem bile gelmedi.hemen başlayıp hemen ayırılış yapıacm...ama kaç haftası doğum öncesine kaç haftası doğum sonrası olcak onu bılmıyorum..
kızlar ben pazar günü 32. haftayı tamamlıyorum.pazartesi izin almam lazım.yalnız il dışı tayin oldum ve yeni okuluma pazartesi başlicam. eski okulumlada ilişik kestim.sevk alma problemi yaşicam sanırım.raporu 2-3 gün geç alsam problem çıkar mı acaba...
CANIM BEN NETTEN ARAŞTIRDIM..32+0 İLE 32+6 ARASINDA HERHANGİ BİR GÜNDE ALABİLİRSİN..
hatta bazı doktorlar 32.haftayı geçse bile rapora 32. hafta yazabiliyomuş..ama sen yine de riske atma kendini derim..kolay gelsin
zezecim ben şu an 34.haftamdayım daha yeni rapor alcam doktorumdan..bi özel hastane olması problem oluşturmaz değil mi...bunlar illa devlet olacak diye tutturmasın???