öğretmen arkadaşlarım yardım edermisiniz?

CerenElt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
197
0
46
Ankara
şimdi nasıl anlatsam nasıl başlasam bilemedim

ben bu sene ingilizce öğretmenliğinden mezun oldum ve kpss düşük geldi. ama ales ve kpds yüksek gelmişti ve ben öylesine anadolu üniversitesine başvurdum bugün öğrendim ki asil olarak kazanmışım Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Programını.
ben ankarada ikamet ediyorum ve burda ücretli öğretmenlik için başvurmustum ve yüksek ihtimal de oldu dendi bana. şimdi yüksek lisansa gidersem diye eskişehirde de başvuruyum diyorum ama aynı anda iki yere başvuru olabiliyo mu :S çünkü ücretli ye başvururken ankarada başka yerde çalışmam halinde hiç bi yerde bi sene görevlendirilemeyecek felan gibi bişey yazıyodu. tam anlatamadım derdimi. bi bilen olsa ah :S

ay senin konun hakkında bi bilgim yok bebeğim daha okulum bitmedi de zaten:) ama ales ve kpds puanını alabilr miyim:) bende eğitim alanında yüksek lisans düşünüyorumda:)

eskişehirde de başvurabilirsin bence sorun olmaz..sonuçta ankaradan gelebilme ihtimali olan teklifi reddedebilirsin.ben de bugün ücretliye başvurdum dilekçede fln hiç öyle bir şey yazmıyordu,ankaradaki uygulama farklı mı acaba

ya bilmiyorum ki hiç işte. tam net okuyamadım da nasıl olsa hiç bi yer olmayacak ücretli yapayım diyodum ama bugün o çıktı. gidip gitmeme konusunda da kararsızım ama :S
bilimsel hazırlık felan olursa bi 3 yıl daha çekemem heralde okumayı :S

canım benim ales 87.35 kpds 97.5 geldi. ilkbaharda girdim

maşallah ne kadar özendim size o kpds puanı nedirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ücretlide uygulamalar ilçeden ilçeye değişiyor olabilir internetten numarasını bulup arayabilirsin daha cok emin olursun hic degilse

bence eskişehirde de başvurabilirsin ücretliye..yüksek lisansa gitmelisin bence madem kazanmışsın.

valla kpds ye girdiğimde abartmıyorum o kadar alakasızdım ki :) karnım nasıl ağrıyodu bi an önce bitse de çıksam diye yaptım soruları hoş bekledim son 45 dakikaya girmeyi yine de bence stres yapmadan girdiğim için böyle oldu. ben sırf öyle bi gireyim elimde ne puan olcak bakayım diye girdim. alesteki mantık sorularından, sınavda kaç bölüm olduğundan sınavdan iki gün önce haberim oldu öyle söyleyim.

yüksek lisans yapmaya gelince aslında çok istiyorum ama bilimsel hazırlık şartı varsa biraz o beni kararsız bırakcak. bi de nişanlıyım ben evlilik uzayacak felan. o kesinlikle gitmemi istiyo ama bilemiyourm.

bi de bu bölüm hakkında bilgisi olanınız var mı ?

selam seren
öncelikle eğitimine devam et. sonra çok pişman olursun. git Eskişehir'e de başvur.
ücretli öğretmenlikte hiçbir yer birbirine engel değil.
6 yıldır kadroluyum. ama ondan önce ücretli öğretmenlik yaptım bir dönem. o dönemin başında hem ilçe milli eğitime hem de il milli eğitime dilekçe vermiştim. önce ilçede göreve başladım. sonra ilden görevlendirme geldi. İlçedeki görevden istifa ettim oraya gittim başladım.
sen Eskişehir'de ücretliyi kabul edeceksen, Ankara'da görevlendirme gelince durumu verir başlamayacağını söylersin. herhangi bir sorun olmaz.

eskişehire de başvur canım. 2 yere başvurman sorun değil. ankaradaki yer kabul ederse git başla. oldu ki eskişehirde yüksek lisans için gidecen ve eskişehirden de okul kabul etti. ankaradan istifa eder eskişehirde devam edersin. iki yer aynı anda olmamış olur. ama eskişehiri zorla derim çok güzel yer çook

arkadaşlar eskişehire de internet üzerinden başvurumu yaptım ben.
üniversiteyi aradım bilimsel hazırlık zorunlu mu diye net bi bilgi alamadım henüz. eğer bilimsel hazırlık da olursa 3 yıla çıkıyo sanırım. ben ne yapayım ne edeyim. bana bi akıl verin. bilimsel hazırlığın dersleri pazartesi ve salı 09.00 - 17.00 arası.
orda arkadaşım da var ankaradan gidiş geliş yapsam çok mu mantıksız. hızlı trene güveniyorum biraz ama :S ankarada da öğretmenlik olunca devam etsem eskişehir olmazsa.

benim bildiğim birkaç yere ücretli öğretmenlik için başvuru yapılabiliyor.

yükseklisans derslerine göre de ders saati verirler. tabii okul durumuna da bağlı.

istediğin kadar şehirde, istediğin kadar farklı semtte ücretli öğretmenlik için başvuru yapabilirsin canım hiçbişe olmaz
bende yaptım yıllarca ücretli öğretmenlik, ordan biliyorum

çok teşekkür ederim hepinize de. ankaraya zaten yapmıştım dün eskişehire de yaptım internetten yapılıyomuş zaten. artık beklemek kaldı geriye bakalım ne olacak.

Ben Antalya da hem ücretli öğretmenlik yapıp hemde tezsiz yüksek lisans yapmıştım. Bence sorun olmaz

kpss nin açıklanmasını beklerken başvuruların çoğunu kaçırmışım anadoluya da öylesine başvurmuştum bilinçli bi başvuru değildi. yarın son gün ve ben hala kayıt yaptırmadım gidemiycem sanırım. maddi olarak aileme destek olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…