Öğretmen arkadaşlar genelde hangi isimli öğrencileriniz daha zeki ve uslu oluyor?

çok değişiyor ki bu durum bi sınıfta Sedat çok usluu diğer sınıfta aynı isimli çocukk çıldırtan cinsten karar veremiyorsun ki ama az çok uslu, sevimli ve sevdiğim öğrencilerimin isimlerinden : Bilal, Sena, Fatmanur, Selvi, Beyza, Nasif, Fatih, Ayşenur... kızları daha çok seviyorum sanırım :1rolleyes:

emre,efe,emir:yaramaz haşarı
yağmur:tüm yağmur adlı öğrencilerim sorumluluk sahibi akıllı becerikli çalışkan uslu oldu ve sırf bu yüzden kızlarımdan birinin adını yağmur koymak istedim ve inan benim tezime göre kızım da tam bir YAĞMUR!!
özlem,sibel,dilek:hep uzak durmuşumdur bu isimlilerden;hin ve cadalozdu tüm tanıdıklarım
zeynepherkesçe sevilir ama çok konuşur
kemal,selim,anlamına uygun olgun kişilerdi
ahmetadı ahmet olan bi öğretmen ark ım ahmetler yavuz olur ama biraz da domuz olur derdi hakikaten öyle
mustafatövbe yarabbim ama söylemem gerek tüm tanıdığım mustafalar azıcık kırıktılar

inan daha çok önyargım var adlarla ilgili ama şu an aklıma gelmiyor..bu arada kötü yorumladığım adların sahibi okursa nolur kırılmasınlar bunlar benim tanıdıklarımla ilgili yargılar

bu konuda hiçbir yargım yok sanırım ama kızları daha çok sevdiğimi inkar edemem
ama nedendir bilmem hep erkek öğrencilerim daha başarılı olur

efe ler hep yaramaz :)
emre ler hep yakışıklı :)
benim oğlumun adı burak. 2 tane burak var öğrencim birbirinden zeki ve çalışkanlar.ama fırlamalığa çok yakınlar :)her an yoldan çıkabilirler :)

Son düzenleme:
Bende öğratmen değilim fakat emrelerin,eneslerin,furkanların çok yaramaz ama zeki olduklarına eminim.hatta birisi benim kardeşime bunun adı emremi yoksa,benim oğlumda emre aynı böle dedi.kardeşim gerçekten emre..
ömer isimlerinin de çok efendi olduğunu düşünüyorum

mert, yiğit, can, bunlardan uzak dur derim özellikle mert acaip yaramaz oluyorlar ya..
kızlardan ise, esra, ayse,elif hep çok uslu ve saygılı olur e tabı bır de bilge var.:)

Benimde Deniz isimli öğrencilerim resmen hiperaktifti Ahmet isimli olanlarda sessiz sakindi.Ahmetler ya zeki oluyolar yada çok başarılı olmasada efendi benim gördüklerim böyle.

genelde öğrencide isim farketmez benim için. yani uslu olanlar genelde şunlardır diyemem zaten bi sınıfta uslu olan diğer sınıfta aynı isimde biri yaramaz olabiliyo. bi genelleme yapmak doğru olmamakla birlikte genelde karşıma çıkan haylazlar ; MERT , MERTCAN, BERKAY, EMRE, ATAKAN, BARIŞ.genelde beni yordular 8 yıllık meslek hayatımda.

akıllı öğrenciler genelde anne ve babalarından belli oluyor.ilgili velinin çocuğu da derse ilgili oluyor

yazılanları okudum çok ilginç ki ortak görüş benim de görüşüm bu yönde Enesler ve Furkanlar biraz zor,hareketli çocuklar oluyorlar,nedendir bilinmez ama tesadüf olmasa gerek,çünkü deneyim,gözlem ve duyumlar bu yönde

alkisalkisalkis

neden isme göre sınıflandırıyorsunuz isimle ne lakası var bu durumun anne babadan ne geni alırsa zekada o yönde olur ismin kattığı ekstradan bişey yok yani mucize beklemeyin :)) birde kimi örnek alarak o ismi koyacaksanız o kiişye benziyor huy karakter olarak benden demesi

ben köydeyim isimler soy isimler genelde aynı ayrım yapamıycam:)))

can mert enes furkan bu tip isimlerde yaramaz ögrencim cok oldu ama bu ölcü degil bence

Yasin,Furkan,Alperen,Onur,Semih,Deniz,Hüseyin....illallah getiriyorlar bana. Genelleme yapıyorum tabi, herkes için geçerli değil bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…