arkadaşım erkek değilde kız olarak isminde su olanlar çok zeki oluyor.bende bi ezgi su vardı zehir gibi maşallah.şimdide ilayda su var oda çok zeki ve akıllı.Benim sınıfta kızlar hep daha zeki oluyor zaten.Anıl var yine erkeklerden oda zeki ama çalışmıyor her işi beceriyor.
ben öğretmen değilim ama bildiğim üç tane yusuf var hepsi akıllı üniversite mezunu kişiler.bende mehmet koydum inşallah benim oğlumda akıllı olur:Saruboceq:
emre ve enes isimli öğrencilerim hep çok yaramazdı. ama her zaman uymuyor. mesela 2 tane onur isimli öğrencim var. birisi çok zeki diğerinin alakası yok.
selam arkadaşlar. bence çok da net bir durum söz konusu değil....çünkü benim bir öğrencim adı Furkan çok uslu fakat diğer arkadaşımın öğrencisi Furkan acayip yaramaz birşey:))))
diğerlerine gelince hatırladığım zeki öğrencilerim;sude melis,öykü,erenalp,yunus emre,sultan,ata yiğit,emir burhan,necmihan,almira,süleyman,sıla,yaren,alperen,samet,muratcan,emre,arda...... şuan hatırlayabildiklerim...baya çokmuş:))) ama bunların içinde çok yaramaz olanlarda var.....yaramaz ama zehir gibi çocuklar
şuan yusuf diye öğrencim va acayip zeki ve komik...mmehmetler değişiklik gösterebiliyor....furkanlara gelince bir sınıfta 3 tane var...hepsi çzünde efendi ve sakin çocuklar....sana katılıyorum bende çocuk ismi düşündüğümde öğrencilerime göre hareket ediyorum...mesela ayberk diye öğrencim vardı algılaması düşüktü o yüzden böyle öğrencilerim ismini düşünmüyorum...
Ay yok,Eneslerden Furkanlardan ıllallah!
Ama sen beğendiğin isimler içine yazmışsın Oğuzhan,bana öğretmenliği sevdiren öğrencilerimden biri olmuştur.Şımdi bi Yusufum var ama uyuz,mıymıntı,ağır,pinti üf töbe töbe yaaa.
Ama Oğuzhan dedin ya.Ah canımmm..
öğretmen değilim 3 çocuk annesiyim.
çocuklarınıza koyduğunuz isim siyasi olmasın sakın,ileride okulda başına iş açar.
aklıma gelenler devrim,alperen,özgür.
ben doğulu değilim kızıma doğulu ismi verdim çokta başarılı anadolu lisesine gidiyordu,türkçe öğretmeni sanırım mhp li idi notunu kasıtlı düşük verdi takdir alamamıştı kızım.,lütfen bunları gözönüne alın,
amanınnn 2 oglum var efe ve emre ..furkan konusunda kesinlikle haklısınız arkadaşımın var bi geliyo evi hallaç pamugu gibi atıyor valla arkasından 2 gün ev temizliyormm
kızlardan sümeyye,edanur,neslihan,dilara,buse
erkeklerden emir,talha,murat uslu oluyor ama birde eren,furkan,hayri,haliller var ki sorma canıma okuyorlar
isimle alaksı olmaz zekiliğin usluluğun yaramazlığın yaaaa, mesela ilk yılımda mehmet diye bir öğrencim vardı, dünyayı parmağında oynatırdı, sınıfa kapıdan değil pencereden girerdi düşünün yani, 2. yılımda okul değiştim yine mehmet diye bir öğrencim oldu, dünya akıllısı çok zeki bir çocuktu, 3. yılımda yine okul değiştim. memhmetim oldu yinee, çok yaramaz ama akılsız bir çocuk
amma da çok okul değişmişim haaa, bugün il iççi tayinler açıklanıyor belki yine değişecem okulumu
benim ömer kaanım çok zeki pırlanta gibi bi öğrencidir..hep dua etmişimdir böyle akıllı bi çocuğumun olması için.. gözlerinden zeka fışkırıyo öyle akıllı sorular soruyo ki hayret edersin..şımarmasın diye belli etmiyorum ama onu çok seviyorum..üçüzlerin erkek olanı diğerleri de çok zeki ama yaramaz..
ismin kısmen çocuğu şekillendirdiğine inanırım çünkü aile kendine yakın gelen isimleri kullanıo ve çocuğuda kendi anlayışına göre eğitio...mahir kadir gibi çocuklarım çok uslu iken efelerden çok canım yanmış olmakla birlikte furkanlardan derhal kaçılmalıdır