öğretmen arkadaslar bi yardım :)

ayd1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2012
63
52
öğretmen arkadaşar eğitim sektörüne çok uzak bırıyım yardım istiyorum
bi arkadasım tekirdağda lisede tarih öğretmeni 3 yıldır burada toplamda 9 yıldır öğretmen daha önce mardinde öğretmendi
mardin merkeze bi okula atanmak istiyor
gecen haziran ayında puanım yetmedi dedi
yetmeme gibi durum varmı
varsa kaç olmalı puanı
hiç bi bilgim yok konuyla ilgili
soramıyorum işin içinde ince meselelerde var anlarsınız :))
merak edıyorum

Puan önemlidir atamalarda ama.. Herkes batıya gitmeye çalışırken Mardin'e puanı yetmemek? Nasıl bir okulmuş, herkes orayı mı istiyormuş da puanı yetmemiş?:110: Ben yemedim :KK12:

Şunu da belirteyim, Mardin'de bir tek okul açılmıştır Tarih için, arkadaşınız da tercih etmiştir ama kendisinden daha yüksek puanlı birisi tercih etmiştir orayı, bu yüzden kendisine gelmemiştir. Gerçi 9 senenin 6sını yine Mardin'de çalışmış; gözüne vurmuştur puanın :KK45:Ha olamaz mı, olabilir belki ama bence düşük ihtimal. Tam terörün de arttığı dönemlerdi hem de.

Son düzenleme:
bende sızın gıbı dusunuyorum yemedimde işte :))
gitme dememle gitmedi adım gıbı bılıyorumda işte merak ettım :)))

bi arkadasım tekirdağda lisede tarih öğretmeni 3 yıldır burada toplamda 9 yıldır öğretmen daha önce mardinde öğretmendi
yetmeme gibi durum varmı
varsa kaç olmalı puanı
merak edıyorum

Puan önemli, eğer merkezi bir okulsa yetmemiş olabilir.Kaç puan olduğu tercih edenlerle alaka bir durum.Bir de er yıl istediği okulda öğretmen ihtiyacı olacak diye bir şey yok.

yetmeme gibi durum varmı
varsa kaç olmalı puanı
merak edıyorum

Tamam sen eğitim sektörüne uzağım diyorsun, olabilir. Ama arkadaşın öğretmen madem. O neden bilmiyor ??

Çok pardon, kendisine soramadığınızı sonradan anladım. Eşim öğretmen, ona sorarım isterseniz :)

Hizmet puanı düşükse merkez okullara yetmeyebilir. Aynı tayin döneminde daha yüksek puanlı biri tercih etmiştir okulu.

Olamayabilir arkadasim merkezlerin puanlari dogu olsa bike cook yuksek benim arkadaslarim elazig merkeze 200 puanla atanamdi yani burada bi art niyet aramayin zaten tarihcilerden merkezleri isteyenler genelde lrta yas üstü bu arada tarihciyim ordan biliyorum yaniii

X