Biberonda almıyor malesef sadece emiyor,siz ek gıdaya geçmişmiydiniz? Kahvaltı karışımı dediğinizde neler var peki,acaba hazır kahvaltılardan mı yedirsem bilemiyorumki,nasıl zormuş anne olmak,keşke baba olsaydım :)
Biberonda almıyor malesef sadece emiyor,siz ek gıdaya geçmişmiydiniz? Kahvaltı karışımı dediğinizde neler var peki,acaba hazır kahvaltılardan mı yedirsem bilemiyorumki,nasıl zormuş anne olmak,keşke baba olsaydım :)
canım ben 10 gündür kahvaltı veriyorum saat 10 gibi.2-3 çeşit meyve püresi yapıyorum cam rendede,havuç suyu sıkıyorum tülbentle, içine 2-3 bebe bisküvisi 1 kaşık kendi yaptığım peynirden 1 çay kaşğı labne peyniri koyuyorum bazen 1 çay kaşığı pekmez koyuyorum (pekmez süt ürünleriyle birlikte verilmemeliymiş o yüzden ara sıra koyuyorum)benim oğlan tatlı şeyleri çok sevdiği için bunu bayıla bayıla yiyo.sende bi dene bakalım severse bakıcı 10 gibi verir sen gelene kadar idare eder
canım, sınıf öğretmeni değilsen, az sayıda ders alıp ders programını düzenletebilirsin ve böylece bebeğinin yanında daha çok bulunabilirsin. ben okul idarecilerimizle konuşup 15 saat ders talep edeceğim. tabii kabul görürse...Meraba kızlaar ne güzel sizin bebekleriniz büyük olacak siz çalışmaya başlayınca.Benim oğlum 2 ayından 5 gün almış olacak.Keşke benimkide büyük olsa idi.Bende oğluma mama takviyesi yapıyorum okulda olduğum zamn mama yiyecek mecburen.
çok gecmıs olsun bıberon alıyomu bıberon alıyosa hazır mama yer ama almıyosa bırak ıyıce acıksın emıyormu senı bunlara cvp yazarsan sanırım yardımcı olabılırız
2 tane buyuttum ben 2 4 aylık alalhıma çok sukur yedırme sorunum olmadı hıç
ya kusura bakma almıyomus bıberon kasıkla sevdıgı bıseyı dene bırakm alısana kadar anne sutunu de kasıkla verebılırsın 1 kasık yese kar kardır
canım, sınıf öğretmeni değilsen, az sayıda ders alıp ders programını düzenletebilirsin ve böylece bebeğinin yanında daha çok bulunabilirsin. ben okul idarecilerimizle konuşup 15 saat ders talep edeceğim. tabii kabul görürse...
Arkadaşlar yemek konusu başlı başına bir dert..Ben öğretmen değilim ama ben de 20 gün sonra işe başlayacağım..Kızım 2 gün önce 6. ayını doldurdu. Ek gıdalara geçmeye çalışıyorum ama benimkinin de aklı fikri emmekte..
Bir de bunun dışında bırakma problemi var...Benim kendi teyzem bakacak, alışsın diye günlerdir hergün teyzeme gidiyorum..Bugün ilk kez yalnız bırakayım dedim ama çok kötü oldu..O kadar çok ağladıki, eve döndüğümde sesi apartmanın dışından duyuluyordu..Halbuki ben yanlarında olunca teyzemle arası gayet iyi..Ama beni göremeyince kıyamet kopmuş..
Psikolojim bozuldu o hali aklıma geldikçe ağlıyorum
Siz bu konuda neler yapıyorsunuz, bakacak olan insanlara nasıl alıştırıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?