- 4 Temmuz 2016
- 17
- 6
-
- Konu Sahibi Hicoylesine
Branşım edebiyat canım. Yakınımdaki 3 yere gittim ikisi kapalıydı. Kolejdi gittiklerim.Brans ne ? hangi kurumlar kapalıdır? okullar kapalı olmaz ki.
aradin mi peki. pek kapalı olmazlar aslında , enteresan. En azından bir görevli olurdu.Branşım edebiyat canım. Yakınımdaki 3 yere gittim ikisi kapalıydı. Kolejdi gittiklerim.
Bende oyle bekliyordum ama kimse yoktu. Yine deniycem bakalim hayirlisi :)aradin mi peki. pek kapalı olmazlar aslında , enteresan. En azından bir görevli olurdu.
Hayirlisi olsun canim. Darisi basima insallah. Bu sene calisamadim, annem vefat etti. Olmadi konsantre olamadim. Yapamadim. Seneye insallah. Allah hayirlisini versin.Kpss konusunda pes etme derim. Bende geçtim o dönemlerden belki 100 is başvurusu yaptım internetten neredeyse hiç biri dönmedi geri. Ogretmenlik dışındaki işlere bile başvuruyordum. 3 kez kpss ye girdim ve 3. Girişimde atandım. Artık canıma tak ettiği için varımı yokumu dersane sinav kitaplar bunlara harcadım. Emin ol branşım cok zor atanan branşlardan birisi. Rabbim yardımcın olsun