öğretim başlıkları

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
ilköğretim başlığı ilkokul ve ortaokul olarak bölünse nasıl olur, malum 4+4+4,
belki ortaokul konusunda da paylaşım yapılır o zaman, şuan ilköğretim başlığında sadece ilkokulla alakalı paylaşımlar yapılıyor

gazetelerde zararlı okul ve kırtasiye malzemesi zaten güvenilmez 22 marka ifşa edildi, bunu eğitim bölümünde paylaşmak istiyorum ama önce yöneticilere sormak isterim, sakıncası var mı diye, çocukların sağlığı için çok önemli bir konu bence, özellikle bi çanta, beslenme çantası üreten bi firma var ki, hep ondan alışveriş ettik çünkü üstünde toksik içermez yazıyodu ama o da bu firmaların arasında üzüldüm ve gıcık oldum, herkes bilsin isterim

gazete düzeltme yayınlamış 2011 haberidir, ilgili firmalar gerekli düzenlemeleri yapmıştır diye, inanmadım ama neyse
o zaman haberi yazmaya gerek yok

Çok fazla paylaşım yapılmayan başlıklar aslında
Ama bir iki talep daha olursa yönetimle kararlaştırıp ayırabiliriz.

Çok fazla paylaşım yapılmayan başlıklar aslında
Ama bir iki talep daha olursa yönetimle kararlaştırıp ayırabiliriz.

doğru pek paylaşım yok, ama artık ilköğretim diye bişey kalmadığından her halükarda ilkokul ve ortaokul diye ayrılmalı, anaokul, lise, üniversite başlıkları ayrı mesela onlar gibi

Merhaba
Gerekli değişklik yapılacaktır. Öneriniz için teşekkür ederiz.

bugun bişey araştırırken kk nın sbs bölümünde buldum kendimi, öyle bi bölümden ilk defa haberim oldu,
sbs de bu sene son, sanırım haziranda tamamen işlevsiz bi bölüm olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…