bu konuda en çok dertli benimdir herhalde!
Öğrenim ve katkı kredimi yapılandırıp ödüyordum, bir de yapılandırılmamış az bir miktar vardı onu da ödedim 1 yıl geçti bir baktım ki okula ödeme emri gelmiş =( Neye uğradığımı şaşırdım. KYK'yı aradım aradım ulaşamadım en sonunda bir yakınımız ankarada müdürlüğe gitti dekontlarımı faksladık oraya o işi hallettik.
Borçlarım eylül ayında bitiyor inşallah fakat geçen haftalarda eşim ziraatten taksidimi yatırırken banka görevlisi bir tane borç gözüküyor o da bir vergi dairesine gitmiş galiba demiş
Ayyy artık çıldırmak üzereyim. taksitlerimi aksatmadan yatırıyorum ama adamlar sürekli eski bir borç çıkartıyorlar. İnternetten baktım borç da 12.39tl imiş ama ben her ay fazla fazla ödedim zaten bu nerden çıktı anlamış değilim.
Hadi dedik eşimle bunu da yatıralım fakat bıktım artık ödeme emri yine gelirse okula diye çekiniyorum yani alacaklıları peşini bırakmayan borçlular gibi hissediyorum bu kyk yüzünden kendimi.
Önümüzdeki ay bütün borçları kapatıp gerekirse Ankara'ya müdürlüğe gidip "borcu bitmiştir" yazısı almak niyetindeyim yoksa bu lanet kurum bana yine borç çıkartır
Bir yerde okumuştum bu borç bitti yazısını da. Taksitler bittiğinde kesinlikle bunu isteyin kurumdan diyorlardı....