• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrenim kredisi borcu olanlar

merhaba arkadaşlar konu direk dikkatimi çekti zira şu sıralar ilgi alanıma giriyor:53: ekim ayında bende başlıyorum ödemeye birkaç aydır çalışıyordum borcumun bir kısmını biriktirdim ama tamamı değil malesef geçen hafta işten ayrıldım:43: sanırım bir kaç ay ödeyebileceğim ama diğer aylar nasip artık çalışamazsam babacığıma kalıcak:50:

benimde ekimde başlıyo biraz bende biriktirdim ama bi türlü 3.5 milyarı denkleyemedim:59: sıkıntı veren bi süreç bii bitseydi hayırlısıyla:5:

Mezun olalı dört seneye yakın oldu, öğrenim artı katkı toplamda 6 bin liradan fazla para ödedim, son bin lira borç kaldı, ama artık takatim kalmadı, bıraktım ödemiyorum :63: ödemeyenlere bişey olmuyor nasılsa, hiç haciz geleni duymadım. Devlet baba büyük, faiz affı geliyor, yapılandırma geliyor, af geliyor hooopp borç başa dönüveriyor faizler siliniyor, ben de bi kendimi borç için sıkıp durmaktansa elime para geçene kadar ödememeye karar verdim, hayırlısı...

haklısın valla benimle aynı dönem mezun olan bi arkadaşım var kız resmen ödemicem isteyen yok haciz gelme durumu yok diyo çok rahat bende patlıyom bi başlasada bitse diye

kulıscım haklısın ama bende hiç rahat olamıyorum valla illaki ödenecek o borç yiğidin kamçısı misali o ödenmeden rahat edemem... arkadaşın pek bi rahatmış ben hiç öle olamadım hiç:50:

kulıscım haklısın ama bende hiç rahat olamıyorum valla illaki ödenecek o borç yiğidin kamçısı misali o ödenmeden rahat edemem... arkadaşın pek bi rahatmış ben hiç öle olamadım hiç:50:

aynen canım bitcek kurtulcam içim içimi yiyo bi akrabımızda üstüne düşmemişti borcunun ödemicem diye diretti kızın tam düğün günü 2tane avukat çıkıp gelmiş borcunuzu ödeyin diye herkes tutuşmuştu paşa paşa taksitle ödedi tabi :1:

bizde geçen yıl ödemeye başladık. ve tam bizim ödeceğimiz ay kyk borçları yapılandırdı. önceden aldığın yılın yarısı kadar zamanda taksitlendiriyorlardı.
şimdi kaç yıl aldıysan okadar zamanda. ben 5 yıl aldım ve 5 ylda ödicem. o rahatlattı. yoksa yanmıştık :88:

bizde geçen yıl ödemeye başladık. ve tam bizim ödeceğimiz ay kyk borçları yapılandırdı. önceden aldığın yılın yarısı kadar zamanda taksitlendiriyorlardı.
şimdi kaç yıl aldıysan okadar zamanda. ben 5 yıl aldım ve 5 ylda ödicem. o rahatlattı. yoksa yanmıştık :88:

evet her sene yeni bişi çıkıyo son kanun işine yaramış gerçekten :34: ne kadar borcun kaldı peki

sekiz ayım kaldı yani üç dönem daha ödüycem tabir yerindeyse cnm çıktı ödeyesiyee öde öde btmıo yaaawww :59:

sekiz ayım kaldı yani üç dönem daha ödüycem tabir yerindeyse cnm çıktı ödeyesiyee öde öde btmıo yaaawww :59:

verdikleri 2 kuruş para burnumuzdan getire getire alıyolar ödemeler konusunda doğru düzgün bilgi alamıyosun kimseden telefonlara bakmaya tenezzül etmiyolar:47:

aynen canım bitcek kurtulcam içim içimi yiyo bi akrabımızda üstüne düşmemişti borcunun ödemicem diye diretti kızın tam düğün günü 2tane avukat çıkıp gelmiş borcunuzu ödeyin diye herkes tutuşmuştu paşa paşa taksitle ödedi tabi :1:

hmm aman öyle olucağına biran önce öder kurtulurum daha iyi valla en azından kafam rahat olsun:34:

hmm aman öyle olucağına biran önce öder kurtulurum daha iyi valla en azından kafam rahat olsun:34:

tabi canım kafamızda takılıp durmaz bari Allah nasip edrse seneye bu vakitler bitmiş olcak borcum:10: Herkesler bi an önce kurtulur işallah

kızlar ekim ayında kredi ödemem başlıyor ödeyen arkadaşlara soruyorum ilk taksiti yatırırken bankaya gidip yatırıyomuyum yoksa her hangibir belge filan yaptırmam gerekiyomu:26:

benimde ekimde ödemelerim başlıyor ve 2 yıl boyunca ödeyeceğim
herhangi bi belge götürmene gerek yok sanırım bankaya kimliğni verdin mi yeterli oluyormuş
ben öyle yapıcam

benimde ekimde ödemelerim başlıyor ve 2 yıl boyunca ödeyeceğim
herhangi bi belge götürmene gerek yok sanırım bankaya kimliğni verdin mi yeterli oluyormuş
ben öyle yapıcam

aman istemesinler ya bide belge peşinde koşturmayalım ne kadar borcun canım

ekimde ödemesi başlayan arkadaşlar yatırdınız mı her hangi bir belge istediler mi bide aralığa kadar vaktimiz var dimi ben ekimde yatıramıycam gibi görünüyo:(

benimde başlıyacak ama ben para biriktiriyorum hapsini bieden verip kurtulmayı düşünüyorum peşin verildiği taktirde 150 tl civarında indirimde oluyormuş 3 ayda bir vermektense toplu vermek daha cazip geldi

belge filan istenmiyo kızlar vankaya gittiğinizde kimlik numarasından hemen çıkıyo zaten:6:

kızlar bence hiç ödemeyin 3-5 sene içinde af çıkar siz zamanında ödersiniz millet ödemez sonuçta yaptığınız stres sıkıntı yanınıza kalır ben çok pişmanım keşke ödemeseydim zamanında

Back