merhaba arkadaşlar konu direk dikkatimi çekti zira şu sıralar ilgi alanıma giriyorekim ayında bende başlıyorum ödemeye birkaç aydır çalışıyordum borcumun bir kısmını biriktirdim ama tamamı değil malesef geçen hafta işten ayrıldım sanırım bir kaç ay ödeyebileceğim ama diğer aylar nasip artık çalışamazsam babacığıma kalıcak
Mezun olalı dört seneye yakın oldu, öğrenim artı katkı toplamda 6 bin liradan fazla para ödedim, son bin lira borç kaldı, ama artık takatim kalmadı, bıraktım ödemiyorumödemeyenlere bişey olmuyor nasılsa, hiç haciz geleni duymadım. Devlet baba büyük, faiz affı geliyor, yapılandırma geliyor, af geliyor hooopp borç başa dönüveriyor faizler siliniyor, ben de bi kendimi borç için sıkıp durmaktansa elime para geçene kadar ödememeye karar verdim, hayırlısı...
kulıscım haklısın ama bende hiç rahat olamıyorum valla illaki ödenecek o borç yiğidin kamçısı misali o ödenmeden rahat edemem... arkadaşın pek bi rahatmış ben hiç öle olamadım hiç
bizde geçen yıl ödemeye başladık. ve tam bizim ödeceğimiz ay kyk borçları yapılandırdı. önceden aldığın yılın yarısı kadar zamanda taksitlendiriyorlardı.
şimdi kaç yıl aldıysan okadar zamanda. ben 5 yıl aldım ve 5 ylda ödicem. o rahatlattı. yoksa yanmıştık :88:
sekiz ayım kaldı yani üç dönem daha ödüycem tabir yerindeyse cnm çıktı ödeyesiyee öde öde btmıo yaaawww
aynen canım bitcek kurtulcam içim içimi yiyo bi akrabımızda üstüne düşmemişti borcunun ödemicem diye diretti kızın tam düğün günü 2tane avukat çıkıp gelmiş borcunuzu ödeyin diye herkes tutuşmuştu paşa paşa taksitle ödedi tabi
hmm aman öyle olucağına biran önce öder kurtulurum daha iyi valla en azından kafam rahat olsun
benimde ekimde ödemelerim başlıyor ve 2 yıl boyunca ödeyeceğim
herhangi bi belge götürmene gerek yok sanırım bankaya kimliğni verdin mi yeterli oluyormuş
ben öyle yapıcam
ekimde ödemesi başlayan arkadaşlar yatırdınız mı her hangi bir belge istediler mi bide aralığa kadar vaktimiz var dimi ben ekimde yatıramıycam gibi görünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?