• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrendim ki....

Ben de öğrendim ki "Kol kırılır, yen içinde kalır"...
Her ne olursa olsun, ne yaşanırsa yaşasın bazı şeylerin üzerini örterek ağzından kan gelse, kızılcık şerbeti içtim demesini bilmek gerekiyor.
Tecrübeyle öğrenmek bazen insanı üzse, yaralasa da; insan başka türlü öğrenemiyormuş.

Öğrendim ki ; Asla karşındaki kimseye haddinden fazla değer vermeyeceksin ..:31:

Ben de öğrendim ki "Kol kırılır, yen içinde kalır"...
Her ne olursa olsun, ne yaşanırsa yaşasın bazı şeylerin üzerini örterek ağzından kan gelse, kızılcık şerbeti içtim demesini bilmek gerekiyor.
Tecrübeyle öğrenmek bazen insanı üzse, yaralasa da; insan başka türlü öğrenemiyormuş.

bende hayatdan kan kus ama kızılcık şerbeti içtim de demeyi ögrendim. gün geldiginde en sevdiginiz yakınınız bile paylaştıgınız ne sorun ne zayıf yanınız varsa başınıza kalktıgında başına kaynar sukar dökülmesin yıkılmayın...

Öğrendim ki, can sıkıntını geçirecek olan yine kendinsin. Başkasından medet umma.

Öğrendim ki; ne edersen kendine edersin.

bide bide bidee ögrendımkııı; DOĞRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN HAKİKATEN KOVUYORLARMIS...

Back