Öğrendim ki....

byzmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
119
2
46
Ankara
Evet bayanlar hepimiz yaşımızı başımızı almış insanlarız. Acı tatlı hayatımızı devam ettirmeye çalışıyoruz hepimiz.Benim sizden rica'm yaşadığımız zaman zarfında hayattan neler öğrendiniz?.Ne gibi tecrübeler edindiniz vs.Hepimizin olmuştur ders aldığımız olaylar veya edindiğimiz tecrübelr buraya yazarak paylaşalım

İlk ben başlayayım ne zaman ağlasam ve ya üzülsem ardından mutalaka bir sevinç ve mutluluk, onun ardından yine hüzün.yani her hayır ın ardından şer, şer in ardından da hayır geliyor.
YAĞMUR YAĞMADAN GÖKKUŞAĞI ÇIKMIYOR:13:

Ben de öğrendim ki bu hayatta tuttuğunu koparacaksın. Ve birşeyi ne kadar çok istiyorsan onu Rab'bimden dileyeceksin o zaman gerçek oluyor Bir de her şeyin sonucunu ona bıarakacaksın. Tevekkül edeceksin :)

Ben de öğrendim ki bu hayatta tuttuğunu koparacaksın. Ve birşeyi ne kadar çok istiyorsan onu Rab'bimden dileyeceksin o zaman gerçek oluyor Bir de her şeyin sonucunu ona bıarakacaksın. Tevekkül edeceksin :)

Şu ana kadar Rabbimden istedim her şeyi şükür ki kabul oldu.olamayanlarında zamanı var bence ...ama bir şeyi ne kadar çok istersen ondan mahrum kalınabilirmiş öyle duydum tabi herkesin düşüncesi ayrı. Bilemedimmm:44:

Benim istediğim şeyi Rab'bim istemediyse zaten konu kapanmıştır :)

insanların hem çok acımasız olup hem çok umursamaz olabildiklerini öğrendim. üzerlerine vazife olmayan her durumda ahlak bekçisi kesilip, bilirkişi edalarında dolaşırken tam da bir şeyler yapmaları gereken bir durum olduğunda nasıl köşe bucak kaçtıklarını gördüm.

"sana deger vermeyene deger verme" bu soz bana okdr soylendi ki ama bir kulagima girdi oburunden ciikti.
Simdi ben ogrendim ki bana deger vermeyene asla deger vermeyecem!!!!!

Ogrendim ki, sabir etmek herseyin en kalici ve guclu ilacidir

öğrendimki : hepimiz milyonlarca insanın içinde aslında yapayalnızız ve RABBİMİZDEN başkası yok bizi seven.....

neye büyük konustuysam, neye ASLA dediysem basima geldi. Bunu ögrendim. Büyük konusmak yok bundan sonra
Kimseyede hakettiginden fazla deger vermek yok!

hayaller kurup onların gerçeğe dönmesini beklememek, bir yerde okumuştum

"Hayallerin ne kadar büyük olursa hayal kırıklıkların da o kadar gürültülü olur”

doğruymuş...

Hayat bana şunu cok iyi öğretti... 3kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verilöeyeceğini çünkü insan oğlunun o aradaki 2 kuruşluk farka seni cok güzel satabileceğini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…