- 9 Eylül 2021
- 14
- 18
- 24
-
- Konu Sahibi Noodlesever
ben de geçen yıl 20 yaşındayken oldum ameliyatı. babama ben değil annem söyledi. söylerken bunun keyfi değil bi gereklilik olduğunu çünkü göğsümün olmadığını söyledi babama. babam da hiç ters birşey söylemeyip tamam demiş. maalesef göğüsler bir yaşa kadar büyümemişse sonrasında da büyümüyor o yüzden ameliyat seni tatmin eder. ben ilk defa arkadaşlarımla denize gittim mesela göğüslerimden utanmayıp ya da artık penti gibi yerlere girdiğimde bana uygun bir sütyen olduğunu bilerek giriyorum. o yüzden yaptır derim. yaz tatili ideal bir süre.Uzun zamandır istiyordum ama ailemle konuşamıyorum utanıyorum ayrıca fiyatlar yüksek babamdan isteyemem göğüslerim 75B kap bile doldurmuyor sporcu sütyeni kullanıyorum psikolojim bozuldu resmen ailemle daha önce bu konuyu hiç konuşmadim ama farkındalardır bu sene üniversiteye şehir dışına gidiyorum sütyen almak için mağazaya girdik hepsini beğendim ama hiçbiri bende güzel durmaz alamadım hiçbirini sinirden ağladım. 2022 yazında kesin ameliyat olmak istiyorum 20 yaşında olacağım öğrenciyken ameliyat olan ailesiyle bu durumu konuşabilen para biriktiren vs. Var mi ? Uzun oldu cevaplarinizi bekliyorum. Son olarak Bursa da fiyatlar hakkinda bilgisi olan var mi?
Üniversite öğrencisi olarak o kadar yüksek paraları nereden bulacaksınız . Daha yeni başlayacaksın üniversiteye . Git o zaman anlarsın . Yurt parası yemek yol kitap parası derken üzerine kıyafet almaya para kalmıyor ki ameliyat olasın . Hem herkesten gizli ameliyat olmak çok zor.her ameliyatın bir riski vardır .Uzun zamandır istiyordum ama ailemle konuşamıyorum utanıyorum ayrıca fiyatlar yüksek babamdan isteyemem göğüslerim 75B kap bile doldurmuyor sporcu sütyeni kullanıyorum psikolojim bozuldu resmen ailemle daha önce bu konuyu hiç konuşmadim ama farkındalardır bu sene üniversiteye şehir dışına gidiyorum sütyen almak için mağazaya girdik hepsini beğendim ama hiçbiri bende güzel durmaz alamadım hiçbirini sinirden ağladım. 2022 yazında kesin ameliyat olmak istiyorum 20 yaşında olacağım öğrenciyken ameliyat olan ailesiyle bu durumu konuşabilen para biriktiren vs. Var mi ? Uzun oldu cevaplarinizi bekliyorum. Son olarak Bursa da fiyatlar hakkinda bilgisi olan var mi?
Sadece ameliyat değil bence aile varsa en küçük bir işlemde bile gizlenmemeli ben 2016da sağlık problemim den dolayı ameliyat oldum doktorum bana 1 gece en fazla 2 gece yatarsın demişti ama 30 gün hastanede öldüm öldüm dirildim. Meme ameliyatlarındada diren vs takılıyor sıkıntılı süreçler destek şartgizli ameliyat olmak çok zor
belki maddi durumun seninkinden iyidir. ben de ameliyat oldum öğrenciyken ve 0 maddi zorluk çektim şükür ki. üslubun inanılmaz sert ve iticiÜniversite öğrencisi olarak o kadar yüksek paraları nereden bulacaksınız . Daha yeni başlayacaksın üniversiteye . Git o zaman anlarsın . Yurt parası yemek yol kitap parası derken üzerine kıyafet almaya para kalmıyor ki ameliyat olasın . Hem herkesten gizli ameliyat olmak çok zor.her ameliyatın bir riski vardır .
Asıl sizin yorumunuz itici. Daha yeni üniversiteye başlamış bir kız o kadar işin içinde tek başına ameliyat olacak her ameliyatın bir riski var. Sadece maddiyatla bitmiyor . Çok şükür bende üniversite de hiçbir zorluk çekmeden okudum. Bir cümleye odaklanacak kadar sığ beyinlisiniz her şey maddiyatla olsa keşkebelki maddi durumun seninkinden iyidir. ben de ameliyat oldum öğrenciyken ve 0 maddi zorluk çektim şükür ki. üslubun inanılmaz sert ve itici
kızın yazdığı şeyi en baştan okudum. hiçbir yerde gizlice ameliyat olmayı düşünüyorum ya da olucam dememiş. ayrıca yazdığın cevabın %90’ı para üzerine. kendinize bakmadan millete sallamayın komik duruyorAsıl sizin yorumunuz itici. Daha yeni üniversiteye başlamış bir kız o kadar işin içinde tek başına ameliyat olacak her ameliyatın bir riski var. Sadece maddiyatla bitmiyor . Çok şükür bende üniversite de hiçbir zorluk çekmeden okudum. Bir cümleye odaklanacak kadar sığ beyinlisiniz her şey maddiyatla olsa keşke
Yaw He Hekızın yazdığı şeyi en baştan okudum. hiçbir yerde gizlice ameliyat olmayı düşünüyorum ya da olucam dememiş. ayrıca yazdığın cevabın %90’ı para üzerine. kendinize bakmadan millete sallamayın komik duruyor
ben de geçen yıl 20 yaşındayken oldum ameliyatı. babama ben değil annem söyledi. söylerken bunun keyfi değil bi gereklilik olduğunu çünkü göğsümün olmadığını söyledi babama. babam da hiç ters birşey söylemeyip tamam demiş. maalesef göğüsler bir yaşa kadar büyümemişse sonrasında da büyümüyor o yüzden ameliyat seni tatmin eder. ben ilk defa arkadaşlarımla denize gittim mesela göğüslerimden utanmayıp ya da artık penti gibi yerlere girdiğimde bana uygun bir sütyen olduğunu bilerek giriyorum. o yüzden yaptır derim. yaz tatili ideal bir süre.
Üniversite öğrencisi olarak o kadar yüksek paraları nereden bulacaksınız . Daha yeni başlayacaksın üniversiteye . Git o zaman anlarsın . Yurt parası yemek yol kitap parası derken üzerine kıyafet almaya para kalmıyor ki ameliyat olasın . Hem herkesten gizli ameliyat olmak çok zor.her ameliyatın bir riski vardır .
Evet gizli olmak istemiyorum doğru anlamışsınız benikızın yazdığı şeyi en baştan okudum. hiçbir yerde gizlice ameliyat olmayı düşünüyorum ya da olucam dememiş. ayrıca yazdığın cevabın %90’ı para üzerine. kendinize bakmadan millete sallamayın komik duruyor
Babaniz ameliyatı onaylandığında hemen randevu alıp ücreti karsiladi mi yoksa vakit geçti mi üzerinden? Babam kıskançtır beni hala küçük kizi gibi görür belki sizin babaniz daha anlayislidirbelki maddi durumun seninkinden iyidir. ben de ameliyat oldum öğrenciyken ve 0 maddi zorluk çektim şükür ki. üslubun inanılmaz sert ve itici