Öğrenciyim, iş arıyorum, ne iş yapabilirim ?

O kadar çok kriterin var ki böyle bir iş aklına geliyorsa spesifik olarak onu sorsaydın keşke. Zor durumda olan üniversite öğrencisi uykusundan bile fedakarlık edip çalışıyor. Okuldan çıkıp işe gidiyor eve akşam geliyor vs.
Evde pasta börek yapıp satmak için çevrenin olması lazım. Diğer türlü internet üzerinden çok zor olur. Ben güvenip almam şahsen internette böyle bir ilan görsem

Ama o şekilde de olmuyor kii. Ailem izin vermiyor buna. Sadece hafta sonları ya da yarım gün çalışabileceiğim birşeyler olsaymış keşke

Demek ki cok da ihtiyac yok.

Aileniz bu kadar calismaniza karisiyorsa guvendikleri bir seyler vardir.

Bosverin

çalışabilirim ama hergün ofise gitmem lazım ve başlarda sadece 300 tl veriyorlar en fazla 400. anca gidip gelme yol param. Hiçbir kazancım olmaz

yol parasi o kadar tutuyor mu ya? yarisi yola gitse yarisi size harclik olur.

hem en azindan okul sonrasina deneyim kazanmis olursunuz.

Aa oteller ! Aklıma gelmemişti bu. Aslında olabilir orası da neden olmasın ki ? Ama kış vakti düşün ya da eğlence organizasyonları epey azalir

Dalga mı geçiyorsunuz bilemiyorum da Antalya tatilini ekim de tercih eden çok

Ayrıca bunun brunch ı vs var ille de otelde konaklayacak değiş şehir halkına da hizmet veriliyor

Ayrıca kongreler kenti Antalya her daim kongre olur ve geçici günübirlik eleman ihtiyacı olur

Olay düğün eğlence organizasyonu ile sınırlı değildir getir götür bulunur bir şeyler yeterki uğraş

Bence sizin çalışmaya niyetiniz yok :) her söylenene ama şöyle ama böyle. Bu işe ihtiyacınız var anladığım kadarıyla ve bu kafayla hayatın hiçbir döneminde başarılı olamazsını.

Etüt öğretmenliği demiştim. Birazcık araştırma gereği duysanız bu tarz 2. Öğretmen yardımcı abla işleri süreklilik arz etmez . Kurumların zaten her gün gelen kendi öğretmenleri vardır. Siz adı üstünde yardımcı olacaksınız. Her gün mesai gibi gitmeni gerektirecek bir durum değildir. Günler ayarlanır ona göre çalışırsınız. Ama bence sizin gönlünüz yok siz gidin birilerinden burs isteyin.

ipe sapa gelmez yorumlar her zamanki gibi. İş buldum, çalışıyorum. Siz burada aslan dışarıda kuzusunuz nedense. Bastırılmış duygularınızı buradan klavye delikanlılığı yaparak tatmin ediyorsunuz :))) Boş beleş işler. neyse teşekkür ederim yine de. Mevlana' nın sözünü de hatırlatayım, ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün. Buradaki gibi konuşan kimseyi tanımadım şimdiye dek ondan söylüyorum. Bu da bir riyadır dimi ? Hoşça kalın.

Back
X