Öğrenciyim, iş arıyorum, ne iş yapabilirim ?

terazikadini

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
107
21
13
28
Hanımlar öğrenciyim ve ek iş yapmam gerekiyor. Çünkü devletin verdiği kyk kredisinin geri ödemesi benim de ailemin de inanılmaz canını sıktı. Zam geliyor devamlı. Ek iş yapıp bir yandan para biriktirmem gerekiyor. Ailevi sebeplerden ötürü işimi evden ilerletmek istiyorum. Yemek yapma olur, pasta, börek, kurabiye, poğaça hatta reçel tarzı şeyler olur... Evde telefon üzerinden pazarlama dahi yapabilirim. Ama bu tür işlere nasıl başvuru yapacağım bilmiyorum. Fikri olan var mı ?

Hanımlar öğrenciyim ve ek iş yapmam gerekiyor. Çünkü devletin verdiği kyk kredisinin geri ödemesi benim de ailemin de inanılmaz canını sıktı. Zam geliyor devamlı. Ek iş yapıp bir yandan para biriktirmem gerekiyor. Ailevi sebeplerden ötürü işimi evden ilerletmek istiyorum. Yemek yapma olur, pasta, börek, kurabiye, poğaça hatta reçel tarzı şeyler olur... Evde telefon üzerinden pazarlama dahi yapabilirim. Ama bu tür işlere nasıl başvuru yapacağım bilmiyorum. Fikri olan var mı ?
Ajanslar var. Marketlerde ürün tanıtımı yaparsınız. Genelde de haftasonu işi olduğu için dersleriniz de aksamaz.

Etüt merkezlerinde etüt öğretmenliği yapabilirsiniz. Öğrenci bulup ders çalıştırabilirsiniz özel ders gibi. İngilizce ve matematik biliyorsanız Direkt bulursunuz. Ödevlere yardımcı abla/ yardımcı öğretmen gibi.

Etüt merkezlerinde etüt öğretmenliği yapabilirsiniz. Öğrenci bulup ders çalıştırabilirsiniz özel ders gibi. İngilizce ve matematik biliyorsanız Direkt bulursunuz. Ödevlere yardımcı abla/ yardımcı öğretmen gibi.
ama devammlılık gerektiriyor işte sorun orda. ben hergün yapamam kii

Yapabilirmisin bilmiyorum İnternette bir site var üniversite öğrencileri çoğu ödev ablası,oyun ablası şeklinde ücretleri saatli ,size uygun saatleri belirliyosunuz ben geçen sene oğluma bu site vasıtısasıyla oyun ablası desteği almıştım bir bakın derim

+1
En mantıklısı bu.

Kyk kredisini yapılandırmadınız mı sabit değil mi ödemeler?
Şöyle diyeyim... Ülkenin ekonomisine doğru orantılı ilerliyor. Bizden öncekiler 200 tl yle geçiniyorlardı mesela. herşeye zam geldikçe bizim geri ödememize de ciddili zamlar geliyor

Yapabilirmisin bilmiyorum İnternette bir site var üniversite öğrencileri çoğu ödev ablası,oyun ablası şeklinde ücretleri saatli ,size uygun saatleri belirliyosunuz ben geçen sene oğluma bu site vasıtısasıyla oyun ablası desteği almıştım bir bakın derim
Onlara çok denk geldim. Ve ciddili düşündüm de ama ailem asla olmaz ne oldukları belli değil dedi. Çekindim ben de öyle olunca. Bir de etrafımdaki teyzeler tam zamanlı çocuk bakıyorlar kullanıyorlar bizi felan dediler.

Insallah gonlunuze gore bir sey bulursunuz.

Ama saat kisitlamaniz var ailenizin izin vermemesi var...

Universite mezunlari issizken sizin bu kadar kriterle bir sey bulmaniz baya zor.

Ben zamaninda okulu 1 yil dondurup calisip para biriktirdim. Kalan 2 seneyi o parayla okudum. Cok zordaysaniz bunu yapin.

Insallah gonlunuze gore bir sey bulursunuz.

Ama saat kisitlamaniz var ailenizin izin vermemesi var...

Universite mezunlari issizken sizin bu kadar kriterle bir sey bulmaniz baya zor.

Ben zamaninda okulu 1 yil dondurup calisip para biriktirdim. Kalan 2 seneyi o parayla okudum. Cok zordaysaniz bunu yapin.
Ama o şekilde de olmuyor kii. Ailem izin vermiyor buna. Sadece hafta sonları ya da yarım gün çalışabileceiğim birşeyler olsaymış keşke

Hangi ilde yaşıyorsun? Istanbul ise yardımcı olabilirim.

Back
X