Öğrencisi telefonundan çıplak fotoğraflarını çaldı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Öğrencisi telefonundan çıplak fotoğraflarını çaldı!

05/03/2016 10:22
Facebook'ta Paylaş

RADİKAL - Leigh Anne Arthur, Güney Carolina'da bulunan Union County High Schools Career and Technical Center'da mekatronik öğretmenliği yapmaktaydı. Ancak kendisinin WYFF-TV'ye söylediğine göre, koridorları dolaşmak için beş dakikalığına masasını terk ederken telefonunu masanın üzerinde bıraktı. Söylediğine göre kendisi dışarıdayken bir öğrenci, kilitli olmayan telefonunu karıştırarak telefondan fotoğraflarını aldı ve kendi telefonuna gönderdi. Burada bahsedilen fotoğraflar da, kocası için sevgililer günü hediyesi olarak çektiği kendi çıplak fotoğraflarıydı.

Chip.com.tr'nin haberine göre bazı kişiler, her şey eğer öğretmenin anlattığı şekilde gerçekleştiyse, okulun bu öğrenciyi bularak cezalandırması gerektiğini düşünebilir. Ancak okul yönetimi, burada suçun öğretmene ait olduğuna karar verip telefonunu korumasız bir şekilde bırakmaması gerektiğini söyledi. Yani öğretmenin telefonunaşifre koymaması büyük bir hataydı. Müfettiş David Eubanks'ın State gazetesine söylediğine göre Arthur'a iki seçenek sunuldu: İstifa etmek veya işten çıkarma sürecinin başlatılması. Arthur da geçtiğimiz Salı günü istifa etmeyi tercih etti.

Eubanks, State'e yaptığı açıklamada mahremiyet hakkına sahip olduğumuzu ancak uygunsuz bilgiler veya fotoğraflar çektiğimiz zaman, bunların kişisel kalması için elimizden geleni yapmamız gerektiğini söyledi. Tabii ki çekilen fotoğrafların mı, yoksa öğrencinin Arthur'un telefonunu karıştırarak bu fotoğrafları bilinmeyen sayıda kişi ile paylaşmasının mı daha uygunsuz olduğu tartışabilir.

Bu arada öğrencinin herhangi bir disiplin cezası alıp almadığı ise açıklanmış değil. Arthur'un söylediğine göre öğrenci kendisine "hesaplaşma günün geliyor" cümlesini kurmuştu.
http://www.radikal.com.tr/radikalist/ogrencisi-telefonundan-ciplak-fotograflarini-caldi-1522836/

Kapıyı açık bırakmasaydın hırsız girmezdi diyip kiracıyı suçlamış üstüne bir de evden atmışlar. Bana garip geldi karar.

Yalnız kadının sevgililer günü hediyesini sevdim.

Kapıyı açık bırakmasaydın hırsız girmezdi diyip kiracıyı suçlamış üstüne bir de evden atmışlar. Bana garip geldi karar.

Yalnız kadının sevgililer günü hediyesini sevdim.
Fotoğrafına ne gerek varmış ki ,gerçeği dururken.Eşine başka hediye verememiş mi?Öğrencisi nerden biliyormuş,teldeki görüntüleri.

Ya işte öyle fotoğrafları ortalık yerlerde bırakmak riskli

Fotoğrafına ne gerek varmış ki ,gerçeği dururken.Eşine başka hediye verememiş mi?Öğrencisi nerden biliyormuş,teldeki görüntüleri.
Kurcukladı demek ki bişey bulurum diye, şansı yaver gitmiş.

Bence gerçeğinden bile etkili olabilir hediyesi

hııım burdan seninde olduğunu anlıyoruz

şaka bi yana da, akıllı telefonlar zaten bunu başka yerlerde depoluyor icloud gibi mesela, o yüzden akıllı telefonla çıplak foto çekilmemek lazım

Samsung kullanıyorsan knox bu konuda süper. At içine kalsın. Kopyalanamaz mail ya da mesaj atılamaz orda olduğu sürece. Üstelik şifrelii

hııım burdan seninde olduğunu anlıyoruz

şaka bi yana da, akıllı telefonlar zaten bunu başka yerlerde depoluyor icloud gibi mesela, o yüzden akıllı telefonla çıplak foto çekilmemek lazım
icloud veya dropbox'a fotoğraf atmak da senin tercihin chess, yani istemediğin fotoğrafları atmazsın ki bence riskli o tip yedekleme yerlerine atmak çünkü direkt ortaya atıyorsun gibi geliyor bana Patlatmışlardı malum.

Akılsız telefonla çeksen de nasıl yollayacaksın o var

ya yedeklemeden çekecek bi sistem varsa, paranoyak mod on kim ne yapacaksa benim resmimi

yok valla akılsızla da çekmem, normal makineylede çekmem kimseye de yollamam, ne olur ne olmaz, bugün canım diyen yarın canın çıksın diyebilir

Çalmak isteyen her şekilde çalar chess zaten ona engel olamazsın. Ama en azından telefonunu hackleyerek falan çalması gerekir. Böyle "ay telefonu masada bıraktım aldılar", "arkadaşım oyun oynuyordu kendine göndermiş", "takside unuttum taksici paylaşmış" falan olmaz yani. Tedbirini al

Yok be benim öyle fotolarım hödükcanın fotolar orda duruyo ondan şeyettim. Terbiyesiz.
Yav he he. Ondandır.

Kadının yaptığı tedbirsizlik , öğrencinin ki suç değil mi yahu ?

Eşeği sağlam kazığa bağlamadın diye suç suç olmaktan çıkmaz .

iyide neden kocası için çıplak resimini çekiyor ki adam her gün görüyor zaten :)

Adamın telefonuna bildirim geliyor .

Gelirken , ekmek , süt , elma al .

Adamın telefonuna bildirim geliyor .

Eşinin fotosu ... Akşam gel .

Akşam eve poşetle gidip göreceklerinden daha etkili bence

Tedbir şart tabii.

Öğrenci ceza almalı .

Aus bu konudan gider

bi dakka nereye sen bu konuda tecrubeli bi hatuna benziyosun, başka başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…