Fotoğrafına ne gerek varmış ki ,gerçeği dururken.Eşine başka hediye verememiş mi?Kapıyı açık bırakmasaydın hırsız girmezdi diyip kiracıyı suçlamış üstüne bir de evden atmışlar. Bana garip geldi karar.
Yalnız kadının sevgililer günü hediyesini sevdim.
Kurcukladı demek ki bişey bulurum diye, şansı yaver gitmiş.Fotoğrafına ne gerek varmış ki ,gerçeği dururken.Eşine başka hediye verememiş mi?Öğrencisi nerden biliyormuş,teldeki görüntüleri.
Ya işte öyle fotoğrafları ortalık yerlerde bırakmak riskli
Samsung kullanıyorsan knox bu konuda süper. At içine kalsın. Kopyalanamaz mail ya da mesaj atılamaz orda olduğu sürece. Üstelik şifreliiYa işte öyle fotoğrafları ortalık yerlerde bırakmak riskli
icloud veya dropbox'a fotoğraf atmak da senin tercihin chess, yani istemediğin fotoğrafları atmazsın ki bence riskli o tip yedekleme yerlerine atmak çünkü direkt ortaya atıyorsun gibi geliyor banahııım burdan seninde olduğunu anlıyoruz
şaka bi yana da, akıllı telefonlar zaten bunu başka yerlerde depoluyor icloud gibi mesela, o yüzden akıllı telefonla çıplak foto çekilmemek lazım
Bak bak nasıl dökülüyorlarSamsung kullanıyorsan knox bu konuda süper. At içine kalsın. Kopyalanamaz mail ya da mesaj atılamaz orda olduğu sürece. Üstelik şifrelii
icloud veya dropbox'a fotoğraf atmak da senin tercihin chess, yani istemediğin fotoğrafları atmazsın ki bence riskli o tip yedekleme yerlerine atmak çünkü direkt ortaya atıyorsun gibi geliyor banaPatlatmışlardı malum.
Akılsız telefonla çeksen de nasıl yollayacaksın o var
Yok be benim öyle fotolarım hödükcanın fotolar orda duruyo ondan şeyettim. Terbiyesiz.Bak bak nasıl dökülüyorlar
Çalmak isteyen her şekilde çalar chess zaten ona engel olamazsın. Ama en azından telefonunu hackleyerek falan çalması gerekir. Böyle "ay telefonu masada bıraktım aldılar", "arkadaşım oyun oynuyordu kendine göndermiş", "takside unuttum taksici paylaşmış" falan olmaz yani. Tedbirini alya yedeklemeden çekecek bi sistem varsa, paranoyak mod onkim ne yapacaksa benim resmimi
yok valla akılsızla da çekmem, normal makineylede çekmem kimseye de yollamam, ne olur ne olmaz, bugün canım diyen yarın canın çıksın diyebilir
Yav he he. Ondandır.Yok be benim öyle fotolarım hödükcanın fotolar orda duruyo ondan şeyettim. Terbiyesiz.
iyide neden kocası için çıplak resimini çekiyor ki adam her gün görüyor zaten :)
Fotoğrafın etkisi başkadır , her gün görmeye benzemez .
iyide neden kocası için çıplak resimini çekiyor ki adam her gün görüyor zaten :)
belki ona küçük sürpirzler yapmak istemiştir
Adamın telefonuna bildirim geliyor .
Gelirken , ekmek , süt , elma al .
Adamın telefonuna bildirim geliyor .
Eşinin fotosu ... Akşam gel .
Akşam eve poşetle gidip göreceklerinden daha etkili bence
Tedbir şart tabii.
Öğrenci ceza almalı .
Aus bu konudan gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?