Renk getirme, değişiklik, heyecan olabilir mi mesela :)iyide neden kocası için çıplak resimini çekiyor ki adam her gün görüyor zaten :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Renk getirme, değişiklik, heyecan olabilir mi mesela :)iyide neden kocası için çıplak resimini çekiyor ki adam her gün görüyor zaten :)
bi dakka nereye sen bu konuda tecrubeli bi hatuna benziyosun, başka başka![]()
Fotoğrafın etkisi başkadır , her gün görmeye benzemez .![]()
chess düşüyorlar birer birerbi dakka nereye sen bu konuda tecrubeli bi hatuna benziyosun, başka başka![]()
Ya sen ne ifşacı ne pis insan çıktın. Program mı o be, telefonun özelliği. Şirketler için yapmışlar ben farklı niyetle kullanıyorum sadecechess düşüyorlar birer birerÖnce
tantanis , şimdi
Ausencia
marilyn monroe senin yorumun ne bebişim? Bak tantanis program bile önermiş
![]()
![]()
Ya sen ne ifşacı ne pis insan çıktın. Program mı o be, telefonun özelliği. Şirketler için yapmışlar ben farklı niyetle kullanıyorum sadece![]()
Herkesin hayatına kimse karışmazchess düşüyorlar birer birerÖnce
tantanis , şimdi
Ausencia
marilyn monroe senin yorumun ne bebişim? Bak tantanis program bile önermiş
![]()
![]()
Niyeti de söyledik ama için fesat senin ben napimFarklı niyetle kullandığını anladık zaten![]()
Ya cidden kadınınki mantıksız ama. Hadi öğrencin görmedi anan baban gördü, kuzenin gördü, saçma yani o fotoğrafların galeride öylece durmasıHerkesin hayatına kimse karışmaz
La o değil de telefonumu kurcalayacak öğrenciyi yırtar, mahkemelerde sürüm sürüm süründürürüm.
Hıı öyledir evet.Niyeti de söyledik ama için fesat senin ben napim![]()
Yav arkadaş kadının telefonu karıştırılmış sen bana ana bacı edebiyatı yapıyorsunYa cidden kadınınki mantıksız ama. Hadi öğrencin görmedi anan baban gördü, kuzenin gördü, saçma yani o fotoğrafların galeride öylece durması![]()
Ben olaya farklı açıdan bakıyorumYav arkadaş kadının telefonu karıştırılmış sen bana ana bacı edebiyatı yapıyorsunKadın kovulmuş la. Bu sebeple. Çok saçma değil mi?