- Konu Sahibi Halikarnas
Türkiyedeki her anne senin gibi hissediyor artık ....
yalnız değilsin ama ilk şoku atlatıp artık atağa geçtik sende atlat ve yanımıza gel :teselli:
kaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Türkiyedeki her anne senin gibi hissediyor artık ....
yalnız değilsin ama ilk şoku atlatıp artık atağa geçtik sende atlat ve yanımıza gel :teselli:
kaydirigubbakcemile5
Gerçektende benımde en büyük korkularımdan bir her anne gibi İzmirde bu tarz olayları duyunca korkum daha çok katlanıyor okumamaya seyretmemeye çalışıyorum.Benımde oğlum 4 yaşında şu zamana kadar hiç kımseyle yanlız bırakmadım sadece babannesi ve dedesi saolsun kayınvalıdem bu konuda çok duyarlıdır öyle çocuğu komşuya emanet edeyim iş yapayım gibi bir derdide yoktur Benım korkum şimdi okul başlarına ne geleceğini bilemıyoruz.
Ben birde bu tarz haberlerin yapılmasına karşıyım şu son 2 yıldır çocuk istismarı ayyuka çıkmış durumda haberlerde boy boy gösterip duruyor fakat sadece gösteriyor biliçlendirmek adına ben bir şeyler yapıldığını görmüyorum duymuyorum sırf haber nitelii taşıyor,ayrıca bu tarz şeyler birer hastalık bastırılmış duyguların dışa vurumu bu haberi izleyen sapık zihniyetteki yaratıklar yıllarca bastırılmış duygularının dışa vuruyor tek olmadığını görüyor çünkü ve kafasındakı hastalıklı düşünce şu demekki benden başka insanlarda varmış tek değilmişim normal bunlar diyor.Bu tarz insanların iyileşmeleri imkansız
malesef bingölde böyle bir olaya bizde sahit olduk bir ögretmen hanımın kızı
cocuk atesli hastalık gecirmis bebekken ve biraz anormal bir cocuk bakıcıyla anlasamıyor eve zarar verdiginden dolayı annesiyle okula gidiyor asagı yukarı 11 yaslarında filan
cocuk malesef iki üc defa tecavüze ugramıs en sonunda ise biz yakaladık okulda ve okadar acık bir yerde yapıyorlardı ki bunu utanma yok yakalanırım korkusu yok cocugu nasıl annesi koruya bilir bunun akıl saglıgı yerinde degil iyiyi kötüyü ayır edemiyor sonucta.
ve bunu yapan cocuk böyle baslayacak belki sonra saglıklı cocuklara baslayacak sarkmaya
en güzel egitimi yine biz verecegiz cocugumuza ve bu korkutularak veya cinsellik öcü gibi gösterilerek degil onlara özgüvenli iyiyi kötüyü ayırt edebilecekleri sekilde yetistirmek zor ama imkansız degil bence
ve tabi sürekli gözleyerek ben bunun yapılması taraflıyım cocugumuz ne kadar iyi yetismis olsun arkadas cevresi cok etkiliyor cünki