Öğrencimin velisiyle bir ilişkiye başlamak... Yaş, çocuklar. Bir fikir verin lütfen?

Çocuğum ilkokula başladı ve ben dedikodudan gaz alan insanların içine düştüm resmen. Bazı nedenlerle 3 okul ile ilkokuldan mezun olduk hepsi de şansıma dedikodu. Ben diğer 2 okulda kimseyle görüşmedim. 1. Okulda öğretmen arabaya velisini almış (öğrencisini de) adını çıkarmışlardı. Ben kadını tanıyorum, muhteşem bir kadın ve umursamadı dedikoduları ki ben de bana anlatanı susturmuştum. 2 bekar insan dilediğini yaşar. Kaldı ki öyle bir durum yok. Nasıl insanların günahına giriyorlar. Küçük insanların boş oyalanmaları zaten bana göre. Ben de öğretmenlerimin arabalarına biniyorum işim gereği tanıdığım öğretmen sayısı çoktur. Boş insan anlatsın dursunlar. Bence de hemen duyulmasa iyi olur. Her hareketini kollayacaklar, ayrım yaptığınızı dahi söyleyeceklerdir. Ruh eşinizin nereden geleceği belli olmuyor işte. Mutluluklar diliyorum

hersey yaş güzellik değildi bir kere eğitimlisiniz işiniz var ikinizde eşinizden ayrılmışsınız çocuğunuz var belki sizin daha iyi anlayacağınızı düşünüyor kendisi özgüvenli olun bence

Aaaa kendini ezikleme lütfen. O koskoca mali müşavirse sende koskoca öğretmensin. Ben gayet normal buldum açıkcası. Gonul bu size kaymış demekki illa 30 lu yaşlarda olmanız gerekmezki. Kalbini dinle

İkiniz de bekarsınız. İşinde gücünde aynı yaş grubunda insanlarsınız. Niye kendinizi küçümsüyorsunuz? Çekinmeyin, bir laf eden olursa da mutlaka ağzının payını verin. Yoksa dedikodunun önünü alamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…