Öğrencileri darp edip, şişeye oturtmaya çalıştı

bu zihniyet değişiyor yavaş yavaş insanlar bilinçleniyor en azından. babam dayak yememe ses etmezken benim çocuğum dahay yese yani bilemedim şimdi naparım

Evet ben de velilerin bu konuda eskiye göre daha bilinçli olduklarını düşünüyorum.
Ama baksanıza hala neler yaşanıyor.
Ve bilmediğimiz neler vardır

okulda yaşanan, özellikle ilkolda yaşanan travmalar kolay atlatılmıyor, ilk okul öğretmenim 2 öğrenciyi çok kayırırdı, hep çalışkan diye onları över sınıfta bişi yapılacaksa onlara sorardı, kız güzel çocukta çok havalıydı, bigün güneşin dünya etrafında dönmesiyle ne oluşur sorusuna yanlış cevap verdim, bi vurdu kafama saçımdaki taç gitti onların sırasına uçtu, okadar utandım ve üzüldümki. o gün bugün hiç birini hazetmem, hatta geçen facebooktan ekledi beni engeli bastım! hala içimdedir yani

Zor bir durum.
İnşallah kızınız unutur ve özgüven kaybı yaşamaz.
inşaALLAH.
toplantıda hiç hoşuma gitmemişti öğretmen.
bu da fikrimi sabitledi.

en azından ailesinin arkasında olduğunu bilecek.yapılanın yanlış ve haksız olduğunu.
öğretmenle görüşeceğim.çalıştığım için bugün olamadı.

engellemeden önce paylasaydın bari pislik yaratık

çok üzüldüm ya.gözlerim doldu resmen.
bir çocuk ya karşındaki vicdansız.

onların suçu yok aslında,onlardan bu nedenli nefret etmemin sebebi öğretmen, yani öğretmen olarak çok hakkı var üstümde ama hazetmiyorum yani kadını hiç.
eskiden bir de öyle öğrenci seçme vardı.

çocuk konusunda hiç esnek olmuyorum.
bir ihmal varsa iletiyorum.
3 çocuk haliyle kreş,okul,bakıcı tecrübem çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…