memurlar bukez çalışsa bize neden yok diye BİRKEZ de onlar hayıflansa.keşke çalışanlara da tatil olsa. ama sadece özel sektöre
yürüyüş düzenleyip, bir gün de onlar tatil ilan ederlermemurlar bukez çalışsa bize neden yok diye BİRKEZ de onlar hayıflansa.
bızım okulumuz aynı bınada ılkogretım ve sadece 8. sınıf var yalnızca ama tatıl bılgısı gelmedı enteresan..Sadece 8. sınıf hariç öğrencilere tatil, hatta pek çok yerde ilkokul-ortaokul binası ayrıysa ilkokula da tatil değil. Öğretmenlere hiçten değil çünkü görevliyiz.
ınsallah memur olursunda bız tatıl olalım sende yürüyüşe katıl isyan etyürüyüş düzenleyip, bir gün de onlar tatil ilan ederler
inş bi gün bende memur olabilirim
bızım okulumuz aynı bınada ılkogretım ve sadece 8. sınıf var yalnızca ama tatıl bılgısı gelmedı enteresan..
ınsallah memur olursunda bız tatıl olalım sende yürüyüşe katıl isyan et
Anladım, bu durumda tüm okulun tatil olması gerekir. Binalar ayrı dahi olsa aynı bahçe kullanılıyorsa ilkokul tatil oluyor. Zaten bizim ilkokul öğretmenlerimize de farklı okullarda görev çıktı. Size çıkmadı mı? Bağlı olduğunuz mem in sitesinde liste yayınlanmıştır.evet. aynı bahcede anaokulu bınası ayrı , aynı bınada ılkokul ve 8. sınıflar var. mezn olunca bıtıcek. gecen yıl ara sınıfları baska okullara yolladılar sistemzedeler yanı..
Webte öyle bir liste bulamazsınız ama okuldan duyuru mutlaka yapılmıştır. Öğretmeni arayın siz en iyisi..Tikkabilla
canım ben veliyim öğretmen değilim. okuldan bır bılgılendırmede gelmedi şaşkınım. aksam ogretmenımızı arıcam artık.
webde tatıl okul listesi varmı acaba ?
amin inşallah :))bızım okulumuz aynı bınada ılkogretım ve sadece 8. sınıf var yalnızca ama tatıl bılgısı gelmedı enteresan..
ınsallah memur olursunda bız tatıl olalım sende yürüyüşe katıl isyan et