• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrenciler Kulübü

nns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2007
4
0
86
34
İstanbul
evet arkadaşlar kulüp gençleri olarak(burda herkes genç ama :))öğrenci kulübü kuralım diyorum.Derslerde birbirimize yardımcı oluruz,lise,üniv hayatımızı paylaşırız.birbirimizi iyi anlarız.
Her neyse öğrenci kulübünün ilk üyesi olarak yeni arkadaşları bekliyorum.İyi yerlere gelmesi dileğiyle.desteklerinizi bekliyorumşutarafagittişutarafagittişutarafagitti
a.sa.sa.s
:1hug::1hug::1hug::1hug:

tşkler nehir iiyim cnm
sınavlar nasıldı gercı bn sormusdm ama ....

merhaba kızlar bende ogrenciyim :) iktisadi idari bilimler fakultesi ,maliye bolumu ogrencisiyim 3.sınıfım yardımcı olabilecegim birsey varsa bu bolumde olan arkadaslarım aynı zamanda bende sizlerden yardım alabılırım tabıkı... saglıcakla kalın

ben de geldim aranızaaa:)) tekrara öss ye girceğimden daha uzzuncada aranızda olcağım inş:) su an işletmedeym felsefe yazcam yaş geçti ama nyss:(

merhaba kelebek hsgeldın aramızaaaaaa sewersın ıns. ızı canm hangı okul kacıncı sınıf canım

arkadaşlar bu gruptan çıkanları yakın gelecekte işsizler kulübüne bekliyorum. çok güzel ağırlıcam sizleri :roflol::roflol:

kızlar yaa yaş aralığı ne durumda ben bolca hazırlık okuyup işletme 3.sınıfat biri olarak 22 yasındayım bu sene hayal olsa da felsefe okumak için öss ye başvurdm ooff offf şimdide çookk yaşlı hissedyom kendmi:(
blur şerefe bu arada:)

selam kıslar.. blur iyi fikir valla bu gidişle oyle olucak :D işssizler ssosyal grubu bile olusturabılırız:)))) öss adayları uni okuyunca tek fark lise ve dengi okullar adına lisanslı işsiz olucaksnız:P:D umarım herkes diledigi gibi okula yada işe girer bu arada dun gece gül agacının dibine dilegini yazan var mı merak edıyorum bugun hıdırellez ya:D
dilenciiii hiç kendini yaşlı hisetme okumada azim olmalısın ve felsefe bolumunude kazanırsın insallah okul bitirdigindede bi TIP okuyanlar kadar aynı yasta olcaksın;) ondan daha geç deil yani.optum sevgiler

slm ben de kocaeli tıp 3.sınıftaym kızlar
beni de 3 sene sonra tıpta uzmanlık sınavını kazanmak için yırtınanlar gibi bir başlıkla görebilirsiniz valla:roflol:

selam ben geldiiim :)

ben de 11.sınıfta okuyorum ve 4 yıla cıktığı icin benimde daha bir senem var maalesef.. :(

bolumum eşit ağırlık ve psikologluk cooook istiyoruuum :) :) :)

selam ben geldiiim :)

ben de 11.sınıfta okuyorum ve 4 yıla cıktığı icin benimde daha bir senem var maalesef.. :(

bolumum eşit ağırlık ve psikologluk cooook istiyoruuum :) :) :)

hos geldıın bakalım aramıza ınsallah kazanırsın ıstedıgın yerı cnm zamanında bende psıkolojı ıstemıstım ama ıstanbulda bır bolum tutturamadıgım cın secmedım edebıyat okuyorum yatay gecıs yapmayı dusunuyorum senınde aklında bulunsun bu yontem hanı:icecream: BU ARADA OGRENCILEERR NERDESIINZ KULUBUMUZ COOK BOSS KALDIII:enbuyukkk:

slmmmmm herkese anadolu üniversitesi acık ogretım fakultesi labaratuar ve veterıner saglık 1.sınıfımmm allaaahh herkese yarrdım etsın fınalde geldı ooffff offf

selam kızlarrr bende Anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi maliye bölümü 2. sınıf öğrencisiyim dışardan okumak çok zormuş bana göre ama artı avantajlarıda var.. Herkese allah zihin açıklığı versin

merhaba arkadaşlar ben 18 yaşındahım öss ye hazırlanıyrm dua edin hayırlı bir üniv. kazanim. tşk. kiba.s.

selamlar.bende liseliym :)
yabancı dil bölümündeyim.
yds ve öss icin 2 yılım daha var 4 yıl oldugu icin.
dualarınızı simdiden ederseniz ancaa yetişir
tşk ederim ;)

Back